Jump to content
FAS Goran

mtoosoon

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About mtoosoon

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd
  1. Pozdrav svima, Ima li ko na prodaju ventilator hladnjaka i map senzor za Punta 1.3 multijet 2004g? Beograd. 0641170930 Hvala
  2. Auto nije vožen 7-dana inače pre toga 3 god pali iz prve.Akumulator nije pokazivao znake slabosti.Odjednom kada sam dao kontakt,signal grejača ugasio umesto da zavergla počeo je da cakće kao da je automat (bendix) i lampice na tabli da tiltuju.Šta bi vredelo uraditi da ga upalim i odem do servisa?Kod starijih kola bi kucnuo bendix i rešio privremeno ali ovako šta (((?Da li bi vredelo da se skine klema akumulatora na par minuta ako bi se time resetovao? Hvala unapred na nekom odgovoru!
  3. Pozdrav,zanima me da li ste prodali nosač i ako niste gde može da se vidi tj isproba?
  4. Pozdrav svim forumašima! Ja sam ponosni vlasnik Punta mk2/3 2003 mjtd a danas sam sa ocem za njega kupio Punto mk1 55s 1108ccm. Voleo bih da saznam neke detalje tipa količina ulja,koje ulje,svećite idt ali nisam našao "manual" na netu.Ako neko ima ili zna odakle može da se skine molim za pomoć.Takođe i neki podatak o tečnostima i ostalim potrošnim delovima bi mi značile pošto za multyjeta imam sve voleo bih i o ovom da ponešto sanam. Hvala unapred i još jednom pozdrav!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...