Jump to content
FAS Goran

Marko45

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

  1. A gde je taj postupak kako se menja ne mogu da ga nadjem?
  2. Ma kazem fora u smislu da mi prvo nije radio desni krug i ja pametan uzmem skinem onu plastiku tu nesto cackam,vratim plastiku, i sad mi ne rade sva 3 kruga a nista nisam preterano cackao
  3. Cao svima! Vozim stila jtd-a i ne svetle mi lampice (kod ona 3 točkića unutra) kod menjanja klime! Znaci,radi klima sve ok....samo kad je noc nezgodno je ne vidi se nista kad hocu da podesim klimu,grejanje itd. Jel zna neko koja je fora?
  4. Cao,zanima me da li znate mozda nekog ko zna dobro da presvuce kozni volan na stilu? Samo da bude u originalu - kao fabricki,koja je cena itd.
  5. Pa kad ga vozim 5-10 min ugasi se,a sijalice su mi neke riknule napred,to nisam regulisao jos!
  6. Vozim fiat stila 1.9jtd,ugasi se se npr na semaforu sam od sebe...naravno,pokusam da da ga upalim,ali bez uspeha! odguram ga sa strane sacekam 15-20 min i upalim ga iz prve! A u voznji kad picim 70-80 se ne gasi! Znaci samo u leru! Jel zna mozda neko u cemu je problem?! (treba uskoro da radim mali servis) a ne bi rekao da je to do toga?
  7. Blenda je namenjena za postavku radia-mp3 itd. Extra ocuvana...evo slika! Cena 2000 din. Prvo kontakt u inbox
  8. ^^^ Imam ja LG mp3 vec 3-4 god..poceo sad malo da zabada,pa reko da menjam za bas fabricku muziku lepse je duplo...nemas rupu na onom mestu iznad postavljenog radija! tnx
  9. Tu odem prvo uvek,hvala... ako znas nekog javi obavezno
  10. Zato sto je dosta losiji zvuk kad pustas preko kasete...
  11. Matori,znam sve...gledam tamo vec mesecima! Nikako da ga nadjem...zvao sam par oglasa,prodato! kako si ti zadovoljan,jel ti radi sve ok? posto znam da znaju da zeza laser,ne hvata radio stanice itd.
  12. Ma jok,trazim vec duze vreme fabricku muziku,ali bas se tesko nalazi!
  13. Naravno radio CD ,nije vise doba konana da pustam na kasetu jel imas neku ponudu?
  14. Kupujem fabricku muziku za fiat stilo 2002god do 2005te (sa kodom naravno) ako neko ima neku ponudu nek me kontaktira prvo na mail- danijelrecoba@yahoo.com

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...