Jump to content
FAS Goran

Klayd83

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Klayd83

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Novi Sad
  1. Pozdrav ljudi. Vozim stilo 1.9jtd. Treba mi vaše mišljenje. Nešto mi puklo dok sam ulazio u auto. Odem kod majstora i kaže pukla opruga prednjeg levog amortizera. Pošto mi je bilo vrlo hitno, ima on polovnu oprugu. Ali otišao je i amortizer. Zameni on i amortizer i oprugu (polovno). Odem na put i kada sam se vratio odem da zamenim i drugi amortizer ali vrati moju oprugu. I sada mi je auto malo podignut. A to me jako nervira. Opruge su po majstoru iste a tako i amortizeri. Da li je moguće da je promenom amortizera došlo do promene visine auta?
  2. Hvala. Radio sam mu veliki servis pre oktobra. Nisam mu čistio turbinu, usis, dizne... Majstor na dijagnostici kaže da je sve ok, da su dizne u dobromm stanju. Auto vozim svaki dan po gradu, po svakakvim uslovima. Proveriću ja još kod nekih majstora.
  3. Pozdrav. Problem. Stilo 1.9 jtd leti trošio 6.5l/100km sa gumama 225/45 R17 a sada zimi sa gumama 195/65 R15 troši 11.5l/100km. Uglavnom ga vozim ujutru i uveče kada je najveći minus. Kada ga upalim čekam da mu obrtaji spadnu na 1000, kada počne normalno da radi onda krećem. Nikad ga ne forsiram, vozim do 2000-2500 obrtaja. Čim krenem negde dalje, na dužu vožnju, potrošnja spadne na 7.5l/100km. Normalno vuče, sve radi dobro osim što troši. Stalno tankujem na omv pumpi. Do sada nisam imao problema. I u petoj neće preko 4000 obrtaja, neće preko 180kmh. Šta mislite d je problem?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...