Jump to content
FAS Goran

nlajka

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About nlajka

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Peugeot 5008
  1. Cena se menja nanize, 1900 evra.
  2. Kupljena 09/2011, imala 119000 km. Uradjen Veliki servis pri kupovini. Odrzavana u Fiat servisu Goran (Altina). Dolazi sa 4 zimske gume koje su na svojim felnama. Naprslina na prednjem braniku, vidi se na fotografiji. Ima dve linije na limariji, imala ih je jos pri kupovini. Nikakvih problema nije imala, redovno odrzavanje. Cena: 2150 Evra. Telefon: 063-14-10-125 Pozdrav.
  3. Jos jedno pozitivno iskustvo za servis Goran Zemun. Bili smo na putu, 800 km daleko, sneg i kisa kao iz kabla.... Brisaci se sami od sebe upalili, ugase se samo kada ugasim motor (sreca pa su blokirali ukljuceni a ne da su "crkli").Dvoje dece u kolima, pada mrak, mislim se da li otkazuje elektronika, itd..... Posaljem sms Goranu sa opisom sta se desilo i da li mogu nekako da popravim situaciju, ZA MANJE OD MINUT stize odgovor da je verovatno u pitanju nakvasen motor brisaca i da ne mogu nista uraditi da ga sredim. Nije mogao fizicki da mi pomogne u momentu, ali mi je mnogo znacilo sto sam imao odgovor u vezi problema i da ne brinem o ostalim stvarima. Posle nekoliko sati su se brisaci vratili u normalu i sve se zavrsilo ok. Gorane hvala jos jednom!
  4. Kako doci do advokata koji se ovde pominju? Sta se desava u vezi okupljanja ispred Save?
  5. Samo da se zahvalim Goranu i njegovom timu u servisu na Altini. Pitao sam u vezi crnog dima pri vecim usponima da pogledaju prvom prilikom posto je trebalo da idem na put nekoliko dana kasnije. Ne samo da su me primili izuzetno brzo vec su resili i neke druge stvari za koje nisam odmah pitao iz obzira prema njihovom rasporedu vec su samoinicijativno pitali da srede ako ima jos nesto. Meni je izuzetno znacilo zato sto ne bih morao ponovo da dolazim a bilo je dosta stvari koje sam odlagao zbog nedostatka vremena (famozne lampice rucne kocnice i ABS-a, grejac, prskalica jedna nije uopste a druga je malo radila, vise se ne secam da li je jos nesto bilo....). Uz to podigli su automobil i pregledali odozdo. Pozdrav svima, Nikola

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...