Jump to content
FAS Goran

Fiat automobili Srbija

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Fiat automobili Srbija

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Kragujevac
  1. Zdravo, Kao što ste i primetili, na osnovu teksta koji ste quote-ovali, ne javljamo svim kandidatima da li su prošli testiranje, iz 2 konkretna razloga (koja nas ne pravdaju, ali će ti donekle objasniti situaciju): - prvi razlog je već naveden (u qoute-u)- zbog velikog broj ljudi koje testiramo za sada nismo u mogućnosti da javimo svima koji ne prođu testiranje; - drugi razlog je taj što u jednom trenutku zapošljavamo samo za neka radna mesta, na osnovu naših planova zapošljavanja, dok neko na osnovu testiranja može biti pogodan za neku drugu poziciju (za koju ćemo u budućnosti imati otvorenih radnih mesta). Takvom kandidatu ne možemo javiti da nije prošao, ako nam odgovara za drugu poziciju, za koju bi dobio poziv u neko dogledno vreme. Hvala Vam na interesovanju, Srdačan pozdrav.
  2. Imamo zaposlenih saobraćajnih inženjera trenutno (tačnim brojem ne raspolažem), ali nemamo otvorenih radnih mesta. Znam da vam nisam mnogo pomogao sa ovim odgovorom, ali generalno - da, imamo zaposlene saobraćajne inženjere.
  3. Sva otvorena radna mesta možete videti na adresi: http://www.fiatsrbija.rs/kontakt/zaposlenje.html pa izaberite "Find Jobs/Pretražite slobodna radna mesta". Ukoliko nema odgovarajuće pozicije za vas, možete ići na "General Aplication", popuniti generalnu prijavu za radno mesto i u slučaju otvaranja pozicije koja odgovara vašim sposobnostima/znanjima, bićete kontaktirani.
  4. Pozdrav svima, javljam se kao predstavnik Fiat automobila Srbija. Na pitanje da li je kasno - nije kasno, oglas je aktuelan, s' obzirom da je pozicija još uvek otvorena. Takođe, sem apliciranja preko ovog foruma (i Infostud-a), možete se prijaviti i putem web sajta Fiat automobila Srbija, putem adrese http://www.fiatsrbija.rs/kontakt/zaposlenje.html Proces selekcije i zapošljavanja podrazumeva više koraka i s' obzirom na veliki broj prijava koje primimo, nismo u stanju da svakog kandidata kontaktiramo lično, već samo one kandidate koji zadovolje uslove zovemo u naš proces selekcije. U svakom slučaju, hvala Vam na interesovanju.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...