Jump to content
FAS Goran

markosdbg

Members
  • Content Count

    467
  • Joined

  • Last visited

About markosdbg

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 03/09/1988

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    Punto mk2 1.2 16v 2001 god.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Majstor je u subotu merio stare opruge i ove nove. Ove nove su deblje za mm i sire su nekoliko mm. da lisu mi bukvalno opruge za dizela
  2. Meni su zadnje dobre isto kyb. Ne znam sta se desilo sa prednjim.
  3. Pa nemam pojma,trazimo neko resenje,ali tesko da cemo uspeti. Mnogo me inace nervira,a da reklamiram,sad verovatno ne mogu. Tako da ne znam sta cu raditi.
  4. Ima neka metalna solja koja drzi oprugu,pa se pakuje solja i naravno sraf. Opruga se rasirila i kako ja motam,ona se pomera i kaci sasiju.
  5. Evo ja da se javim sto se tice kyb-inih opruga. Verovali ili ne,prednje opruge su se nekako rasirile i dobile lufta u gornjem delu kod solje. Kad motam levo ili desno cuje se skripanje i krckanje opruge. Skidao majstor sve kompletno napolje i tacno se vidi kako se rasirilo. Nisam verovao da tako nesto moze da se desi,ali eto. Sad je pitanje,sta raditi? Ima li neko ideju?
  6. Ti bre burazeru nisi imao farove pre ovih morimoto. Sad dobro izgleda skroz.
  7. Drustvo,izvinjavam se sto nisam dugo odgovarao. Malopre sam dosao od majstora i covek bre pedantan,sav alat ima potreban,ma nemam reci. Nije sto je moj majstor,nego je stvarno dobar. Elem,potpuno drugi auto,to nema sta da se govori. Videcemo ovih dana kako se ponasa u voznji i krivinama. Do sad je bio jako nestabilan,ali kad sam se vracao kuci,osetila se velika razlika. Ipak su ovo Bilstein amortizeri,ne bi smeli tako lako da propadnu. Kad smo inace skinuli amortizere,na soljama stoji nalepnica sa datumom 3.1 2001 god. Prva ugradnja ljudi,neverovatno. Niko to pre mene nije zamenio. Za sad sam zadovoljan,ali cu pisati ovih dana kako mi se cini u voznji.
  8. Pa razmisljao sam sta da radim. Ovaj moj majstor je stvarno dobar,ali nisu to male pare da bih se igrao. Zvacu sutra svaku radnju,pa cu videti gde i koliko kosta.
  9. Drustvo,jos jedno pitanje. Imam majstora koji mi redovno odrzava auto,ali nema prijavljenu radnju i ne moze da mi lupi pecat na garanciji od amortizera. Na garanciji pise da mora da bude montirano u radnjama koji su oni da lina spisku,da bi se u slucaju kvara na amortizeru,garancija priznala. Cena je verovatno mnogo skuplja nego kad bih radio kod svog majstora. Pitanje je,da li rizikovati,ili ne?
  10. Dragance,odavno mi lupa auto napred,kad naidjem na rupe ili male neravnine. Na prednjoj levoj opruzi,je odavno puklo parce opruge,mozda 7,8 cm. Ja vozim punta 4 ipo godine i nikad nista nisam menjao napred,a mogu da zamislim vlasnik pre mene da li je ikad ista menjao. Ja mislim da je vreme da se sve zameni. Pozadi su opruge skroz istrulele,nije mi jasno kako nisu pukle. Mozda deluje kao da sam zapustio auto,ali se jednostavno nije imalo para. Ovih dana je kapnulo od nekog privatnog posla,pa reko da uletim dok ne odu na drugu stranu. Eto ukratko mojih razloga.
  11. Tek sam sad video sta sam napisao. Da skf covece. Ludilo. Sve je iznelo 24000 dinara bez montaze amortizera. Ne znam da li je to preskupo,ali sta sam sve kupio,deluje ok. Hvala Genca.
  12. Drustvo,narucio danas kyb opruge prednje i zadnje,bilstein b4 predbje amorte i kfc solje. Kad je bal,nek je maskenbal.
  13. Drustvo,sutra idem u kupovinu po amortizere i zadnje opruge. Za zadnje opruge nisam nesto jurio,ali ako neko ima iskustva,neka podeli. Sto se solje tice,to cu videti sutra jos.
  14. Jel si zadovoljan jos uvek sa njima? Malopre citao na nekom drugom forumu,i kazu da nisu dugo trajali. Brzo su poceli da lupaju.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...