Jump to content
FAS Goran

wlad

Members
  • Content Count

    321
  • Joined

  • Last visited


Reputation Activity

  1. Tužan
    wlad got a reaction from nesa 169 in Fiat Grande Punto 1.4 8v - povećana potrošnja ulja   
    Prodat je auto. Hvala svima.
  2. Hvala
    wlad reacted to nesa 169 in Fiat Grande Punto 1.4 8v - povećana potrošnja ulja   
    Između dva merenja, recimo pogledaš, pa pređeš jedno 500 km pa opet. 
  3. Like
    wlad got a reaction from nesa 169 in Fiat Grande Punto 1.4 8v - povećana potrošnja ulja   
    Poštovani forumaši. Ova tema mi se čini najpribližnije mom problemu, pa da pitam. Grande Punto 1.4 77ks. Prešao 280000. Kod mene 5 godina, oduvek troši ulje. Okvirno, do pre par meseci, potrošnja se držala na 500ml na 1000km. Na otvorenom i manje. Sada, malo se podiglo, ide ka 700. Na otvorenom i dalje manje. Oko 400ml/1000km. Auto radi potpuno normalno. Mirno, tiho, ne trokira. Ne gubi snagu. Pali odlično. Ne dimi iz auspuha uopšte. Ulje ne curi. Moje pitanje je, mora li se raditi motor, tipa, generalno ili je moguće da je neki manji, jeftiniji problem? U razgovoru sa majstorom, rekao je da mora motor da se radi i da se to ne isplati. Sad, ja bih da čujem još neko mišljenje, znam da ovde ima dosta majstora i poznavalaca, koji uvek daju dobronamerne savete, pa eto. Značilo bi mi da čujem još neko mišljenje pre nego što rešim šta ću. Da ga prodajem, ne mogu da prećutim da troši ulje, a ako kažem, ljudi izgube interesovanje. Ja vozim auto ovako od kad sam ga uzeo, menjao sam nekoliko proizvođača ulja, sipam polusintetiku, i ništa se nije promenilo. U suštini, koga ne smara da proverava ulje češće i doliva, nema nikakvih problema. Malo sam odužio, hvala u napred na odgovorima i savetima.
     
  4. Like
    wlad got a reaction from Kenan in Za nove članove   
    cao, vladimir, beograd(kotez), brava 1.6 16V od pre par meseci, nesto sam pitao u tehnickim pitanjima, pa reko' i da se prijavim

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...