Jump to content
FAS Goran

Tasovchic

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Tasovchic

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Belgrade

Previous Fields

  • Garage
    Musa 1,4 16V Platino, Punto,Vespa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ciao Bane druze(gospodine), ima li sanse da sutra dodjem na dijagnostiku i mozda uradimo neki servis mali/veliki j...m li ga za sta ste spremni vozilo je Lancia Musa 1.4/16V 843A1000 . pozz

  2. MILANCHE druze !. bilo nam je lepo ajd' sredi to sa HANUMOM pa da idemo u zezanje!. Vidi koliko parica da spremim za jedan VELIKI SERVIS & TOTALNU DIJAGNOSTIKU. Veseli poydrav sa Tashmajdana. Zivot je pred nama.

  3. Pozdravljam danasnje okupljanje!. Zahvalan sam ulozenom naporu & ochekujem uskoro reprizu gde bi mogli da svi doprinesemo josh boljoj organizaciji i predstavljanju naseg kluba. Druze predsedniche podrzavam sve napore & akcije!. Aj lav dis gejm. I LOVE THIS GAME!!!!!!!!!!!.

  4. Druze mislim da je bilo ok, javi kako se zove onaj drugar iz ex-delte pa da neki put sednemo u gradu ili uz reke da se ispricamo. poz sa tasmajdana.

  5. Druze biiip nam je bilo , ajd da cenimo taj zivot i ta okupljanja . Mogli bi ovija omladinu da usmeravamo na pozitivu a i da ih lozimo sa "iskusnim" komentarima T.Z.V. Sarkazam & ironija . Javi se pa da idemo u zezanje.

  6. Rado bih doshao, samo i deca se navukoshe na automobile i tia forumi & druzenja pa se pitam oce'l biti josh nejachi. U svakom sluchaju moram da svratim da se upoznamo a i da vidim za uchlanjenje u klub + da obogatimo asortiman vozila.

  7. Hvala, star chovek ne zna najbolje pa rachunam ko pita . . . (nadam se da necete PUNO dodavati komentare). Skoro sam dosao ovde pa nisam stigao ni da se upoznam sa ljudima (pozdrav svim clanovima) O kako to gordo zvuchi (a i sumanuto, DANAS !.)

  8. Hvala Mik!, mozda ce mi biti potrebna i tvoja pomoc za kacenje slicica i sl. posto sam ja kompjuterski invalid http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/public/style_emoticons/default/wallbash.gif(izvinjavam se invalidima).Nadam se da cu uz pomoc moje dece uspeti da savladam ovu vrstu komunikacije http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/public/style_emoticons/default/rant.gif.Verujte mi da sam mnogo bolji u zivim okupljanjima, pa ocekujem hrabar poziv nekog od vas za sledece druzenje za koje ne znam kada ce se odrzati i molim vas nemoj te mi reci nedejla 27.2.11. u 17h, jer cu i doci.
  9. Ciao, Pozdrav svima! Krajem prosle godine nabavio sam mog novog ljubimca i od tada pratim ovaj forum,u nadi da cu nesto vise saznati o toj macchini. (LAncia Musa,Platino 1,4 16V 2005 godiste) Zivim i radim u Beogradu,jedno vreme sam ziveo u Italiji gde sam se i "otrovao". Ponosni sam vlasnik Vespe i Punta. Najvise me interesuje gde mogu da servisiram MUSU?
  10. kako da upisem detalje

    1. Show previous comments  1 more
    2. Tasovchic

      Tasovchic

      P O M O C ! . Kazem , zeleo bih da komuniciramo ali nemam predstavu kako, inace vidim da nemate nikog sa Lanciom Musom pa velim da predstavim to vozilo koje posedujem a rekose da ce i zastava to praviti !. Pozdrav svima !.

    3. neshaoct

      neshaoct

      Sve imaš ovde objašnjeno:

      http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showforum=104

      Vide se ova uputstva i sa početne strane foruma...podebljana crvena slova, sa desne strane...

    4. Tasovchic

      Tasovchic

      E , pa to !. Samo mi treba pomoc ! , sestric je moj i zeleo je da mi pomogne !

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...