Jump to content
FAS Goran

GladiatorYU

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About GladiatorYU

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday August 8

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ruma
  1. Da li neko zna čemu služi ovaj ventilator? Nalazi se iza upaljača i pepeljare, i kako sada stvari stoje ja ne vidim gde u stvari pripada, a u vožnji pravi buku jer češe o ostatak kablova koji se tu nalaze. Unapred hvala na odgovoru.
  2. Kao prvo, pozdrav svima na forumu. Kupio sam Mareu 1.8 HLX pre godinu dana i imam problem sa daljinskim zaključavanjem koji se manifestuje tako što daljinsko funkcioniše samo iz blizine, znači moram da priđem skroz do stakla i onda radi, čim se malo odmaknem ne funkcioniše. Stavljene nove baterije, ali nema poboljšanja. Svaka pomoć je dobrodošla, unapred hvala.
  3. Svi nedostatci registrovani, tako da cu cekati nesto bolje, mada sam pronasao ovaj https://www.polovniautomobili.com/oglas4011501/fiat_stilo_18/ Ne znam kakvi su ti 1.8 motori.
  4. Evo, sada bi trebalo da radi. U svakom slucaju hvala na odgovoru. http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/1538519_Fiat_Stilo_2005_god
  5. Molim nekog ko je korisnik, a i druge koji imaju informaciju kako se pokazao 1.4 motor u Stilu. Unapred hvala na odgovoru. Ujedno molim one koji se razumeju u materiju da mi kazu da li je i koliko ovo realno. http://www.mojauto.rs/polovni- /1538519_Fiat_Stilo_2005_god
  6. Bio bih veoma zahvalan ako bi mi neko pojasnio stvari u vezi tipa zadnjih svetala. Naime pretražujući po netu, primetio sam da modeli iz 2004 (pa nadalje) imaju punu crvenu plastiku (slika 13 na prvoj strani, ali sam isto tako naišao i na modele koji imaju trobojnu plastiku, mislim crveno-belo-crveno(slika 4 na prvoj strani). E, sad me interesuje da li je to normalno ili je u pitanju nekakvo podmlađivanje. Nadam se da sam pogodio temu. Unapred hvala na odgovoru.
  7. Hvala na odgovorima. To je ono što me je interesovalo. Ja godišnje prelazim max 6000km, znači kuća-posao i ponekad NS, SM i BG, i auto mi nije za, što bi rekli, qrciranje. Zato mi ovaj model savršeno odgovara.
  8. Nameravam da kupim stila iz naslova pa me, pošto sam od više ljudi čuo, zanima: da li mu se i koliko često kvari kompjuter? Pri tom ne mislim na sitne bagove. I drugo pitanje, da li se stilo kvari više od ostalih automobila? I poslednje, koliko su skupi delovi u odnosu na neke druge marke automobila iz iste klase.
  9. Pozdrav svima. Ja sam Milan iz Rume, i nadam se da ću na ovom forumu, kao i mnogi drugi, saznati ono što me interesuje. Trenutno vozim Ladu, a nameravam da uskoro postanem vlasnik Stila.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...