Jump to content
FAS Goran

SCHUMI

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About SCHUMI

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Beograd
  1. Felne nisu krive ni varene,uz felne dobijate i komplet šrafova za iste cena 170e http://www.polovniautomobili.com/oglas3806563/fiat_oz_racing_15_4x98_7j/
  2. Imam problem sa klimom na Multipli od kako sam je kupio, a imam je vec pet god.Obisao sam sve Beogradske majstore ali bez rezultata osim strahovitog manjka para... Naime klima rasdi ali su njeni rezultati porazavajuci na izduvu daje citavih 8 do 16 step u zavisnosti od spoljne temp.U proseku to je najcesce oko 11- 13 stepeni sto je za automobil ovih dimenzija tek kao povetarac na 1000 stepeni. Napominjem da sam o klimi do sad naucio vise od vecine majstora sa kojim sam kontaktirao. Do sad je skoro sve isprobano : dopunjavanje(klima ne gubi gas ,ne curi) , pranje kondezatora(hladnjak klime), obe brzine ventilatora rade , NOV kondezator, naravno menjan susac lii dehidrator. menjan expanzivni ventil i ispiran isparivac, remontovano kvacilo kompresora (isprobana tri razlicita kompresora) . Posto je kompresor sa varijabilnim hodom klipova menjan je i pripadajuci mu ventil, naravno novo ulje svaki put posto je hidroskopno(pri duzem kontaktu sa vazduhom upija vlagu). MOJE PITANJE JE : DA LI NEKO SLUCAJNO ZNA MAJSTORA KOJI ZNA U CEMU JE PROBLEM POSTO NA 8 OD 10 MULTIPLI KLIMA NERADI. Multipla je 2001 god 1.9 JTD a kompresor je isti kao na pojedinim modelima alfe.
  3. LAT-N44.7688 LONG-E20.7297 Pozdrav SCHUMI
  4. Pa imam tešku nogu prem da imam 120kila ali su mi ruke još jače pa nisam slomio volan!!
  5. Vlasnik sam Fiat multiple i imam problem sa kvacilom.Da skratim posle 10 000km pocinje da trese a traje samo oko 50 000km i veoma je tvrdo vec od 30 000km.U pitanju je 1.9 jtd ali sam cuo da je problem kod svih modela.Postoji mogucnost izbacivanja plivajuceg (zamajac od turbo dizela i obican set kvacila) ali ga on ne resava.U razgovoru sa ostalim vlasnicima Fiata a i sa mehanicarem iz Delte (Toma Resnik) dobio sam potvrdu da je to jednostavno tako.Ja se sa tim ne slazem pa zato i pitam u cemu je tajna i da li postoji resenje?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...