Jump to content
FAS Goran

luciano4y

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About luciano4y

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Boleč

Previous Fields

  • Garage
    Stilo 1.9jtd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Molim admina da obrise temu posto je mejac tisao.Hvala
  2. Posle popravke svog menjača ostali su mi ovi delovi.Pisao sam vec o tome na forumu u temi https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/41083-fiat-stilo-krk-u-rikverc-neće-menjač-u-rikverc/&page=3#comment-1338538. Prvih par slika su sa menjača od 80ks,svi zupćanici su ispravni sem jednog kojeg sam slikao posebno,Za taj menjač imam samo što je na slikama jer sam i ja kupio samo snopove. Ostale slike su sa drugog menjača od 115ks koji je komplet .Na njemu sam takodje slikao jedan zupčanik koji je oštećen,ostalo je sve ispravno kako mi je majstor koji ga je rastavio rekao. Cena je po dogovoru, meni samo stoji ,a možda nekom treba samo neki deo kao što je i meni trebao.
  3. Posle malo vise peripetija zakljucak:Menjaci ne samo da nepasu spolja ,nego nemaju nikakve veze ni unutra,iako sam nabavio menjač od 115ks nisam mogao da iskoristim ništa.Na kraju sam našao snopove od drugog menjača sa 80ks i zamenio.Sad sve radi ok i nemam problema. Pošto mi je ostao menjač i diferencijal od stila jtd 115ks koji mi stoji ako nekom zatreba nešto neka se javi dogovorićemo se. Majstor mi je rekao da je menjač garet ili tako nešto i da je dobar ,mana je što je na jednom od pogonskih zupčanika oštečeno 2 zuba a da je sve ostalo ok. Mogu i slike neke da postavim ako nekog zanima.
  4. Provericu kod Dragana sutra,a samo zupčanik naci kod nas je Mislim da to nije baš jednostavno jer nepašu koliko znam.Možda kad bi se promenilo sve sa setom kvacila diferencijalom itd.. ili šta već treba
  5. Kao što piše unaslovu imam problem sa menjačem na stilu 1,9 jtd 80ks,oštečen je zupčanik rikverca.Našao sam povoljno drugi menjač sa kojeg bi mogao da skinem ali to je sa 115ks. DA LI SU ISTI ZUPČANICI RIKVERCA? znam da su spolja drugačiji itd.. ali mene interesuje samo rikverc ,a ostalo mogu da bacim ili poklonim nekom sa foruma ako treba .... HITNO MI JE molim Vas za odgovor u što kraćem roku. Pozdrav
  6. koliko su felne,moze i bez guma jel prodata magistrala sa senzorom,ako nije koliko je
  7. Problem resen ,zamenjen je senzor polozaja radilice i sad nema vise problema
  8. A gde treba da se cuje to gorivo u motornom prostoru ili kod pumpe za gorivo
  9. Pozdrav svima,od skoro mi se javlja problem na autu .Auto je Stilo 1.9jtd 56kw 2003god. i dešava mi se da se auto ugasi iz čista mira u toku vožnje.To se dešava za sada samo u 4 i 5 stepenu prenosa,i dešava se nasumično bez ikakve najave u vidu nekog nepravilnog rada motora ,greške na displeju itd.Posle toga nemogu odmah da upalim nego moram pokušam par puta ili da izvadim kljuc pa vratim itd.Ako se nekom nešto slično dešavalo bio bih zahvalan za savet . Da napomenem da se drugaru dešavao skoro identičan problem na citroenu i na kraju je bio regulator pritiska goriva koji je rešio nekim prostim čišćenjem.Možda je slično a možda i nešto drugo,u svakom slučaju neka razmena mišljenja nije na odmet.
  10. sta se desava sa akcijom, da li ce opet biti nekog produzenja?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...