Jump to content
FAS Goran

Racha

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Racha

  1. Ok, hvala. Malo su me začudili pošto su ranije isključivo sipali Selenia 20k. Nekako mi je čudno da sipam neko drugo ulje ako sam do sad sipao stalno Selenia 20k.
  2. Poštovani, zašto ste promenili ulje koje sipate u redovnom servisnom intervalu? Selenia, koliko znam, je još zvanično ulje za Fiat vozila. Interesuje me još cena velikog servisa kod vas (bez malog servisa). Ko je od vas taj Milanche . Hvala, Vladimir
  3. Moje iskustvo sa Sava osiguranjem. Pre nekih godinu dana na parkingu TC Merkator čovek je krenuo u rikverc i naravno zapucao se u moj nov Fiat Punto. Popunili smo obrazac (pošto milicija nije htela da dođe) i rastali se u miru. Čovek koji je načinio štetu je bio krajnje predusetljiv. Njegova polisa je izdata od napomenutog Sava osigranja. I pristao je na sva maltretiranja koja je od njega i mene tražila služba koja se bavi snimanjem štete. Čekanje, postavljanje automobila u položaj udesa, popunjavanje raznih obrazaca itd... Na kraju je obračun štete glasio na neki smešan iznos. Bio mi je polomljen ceo prednji branik i prednja rešetka. Ja naravno pristanem da mi se auto poravlja u servisu sa kojim oni imaju ugovor. Odvezem auto u servis koji me je poslao zaposleni na proceni štete. Nakon nekih 3 nedelje mi iz servisa jave da je iz Zastave stigao branik i da je ofarban. Boja nije bila ista kao na ostalim delovima automobila, rešetka je bila od dizel modela a moj je benzinac. Naravno da nisam uspeo sa nikakvom reklamacijom. Kasnije mi je limarska radionica iz Borče koji je pregledao automobil rekao da je branik "mala privreda" i da sam prevaren. Da naglasim da je faktura koja je ispostavljana Sva Osiguranju glasila na iznos 410000 din. Hoću da kažem da oni na više nivoa nisu pod kontrolom! Tako da me ne čudi šta se sugrađaninu sve dešava. Generalno u našoj zemlji je opšti problem tumačenje načinjene štete trećem licu. Ja sam kompletno bio izmaltretiran i istrošio silan novac da bih došao do naplate štete a nisam kriv za sudar. Umesto da osiguranja budu servis gradjana koji su pretrpeli štetu i učine sve da se sa što manje cimanja dodje do povraćaja materijalnih sredstava uništenih nečijom nepažnjom, osiguranja nasuprot predstavljaju lopovske institucije koje ne obavljaju ni mali deo onoga za šta postoje. Osiguranjima iz inostranstva sami smo 2004-te godine otvorili tržište uništavanjem većine osiguravajućih društava sa domaćim kapitalom. Ono što je urađeno sa bankama to je kasnije prebačeno i na sektor osiguranja (Labusoova žena je kumovala).
  4. Pozdrav, Vladimir Beograd. Vlasnik Zastavinog Punta. Nov na forumu. Za sada prezadovoljan informacijama koje sam dobio preko foruma.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...