Jump to content
FAS Goran

daale

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About daale

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ja sam sa Altine,isto se ponasa i kad je prokokomer otkacen,i uopste nema pravila kada ce da je upali nebitno pri kojoj brzini i obrtajima se vozi auto,hoce da je upali i kada je suvo ali dosta redje bar sam ja tako primetio,vec 3 meseca me muci ne mogu da resim to nikako.Na dijagnostici je izbacio i neku gresku (informaciju) u racunaru ali opet ni mehanicar ni elektronicar nisu nista uspeli da rese.
  2. Imam problem..u pitanju je fiat stilo 1.9jtd 85kw 115ks,pali mi crvenu lampicu motora,nekad je upali na 2-4 sekunde (hoce i par puta za redom da upali),kada je upali auto je u mrtvom stanju izgubi snagu nece da ide dok ne izgasi tu lampicu,a u momentu kada je upaljena ako dam gas auto krene da cima napred nazad sve trese i kao da nesto kako da kazem probije (procepi) i onda ide normalno dok ne upali opet,na primer kad preticem naravno dam jaci gas i on je bas tad upali i auto mrtav kao da sam ga ugasio nece da ide ni obrtaji nista...,cini mi se da je vise pali ako je kisa i mokro (mozra gresim),ako idem uzbrdi isto cesto je upali krene da cima auto i necr gas kao da ga nesto gusi...,bio sam kod vise majstora i na dijagnostiku i sve niko ne zna sta je niko nije uspeo da resi,egr je inace blokiran nema funkciju,na dijagnostici izbacio egr,protokomer i senzor papucice gasa,protokomer ocistio,stavio drugu pedalu gasa i opet pali lampicu,bio sam i kod jednog elektronicara nije uspeo da resi.... Ima li kakve pomoci?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...