Jump to content
FAS Goran

Nenad898

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Nenad898

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav, Zanima me ako neko ima preporuku gde da se odradi servis metana. I na koliko se radi servis metana Fiat Evo 2010 je u pitanju.
  2. @Nenad898 Hvala na odgovoru. U suštini vidim da Kleber dosta ljudi preporučuje. Pa ću se verovatno odlučiti za nju.
  3. Pozdrav, Preporuka za neke gume 185/65/15 Hteo sam da naučim Goodyear ultragrip 9+ ali je dot iz 2020. Pa ako moze neka preporuka može i srednja klasa. Hvala unapred
  4. Poštovani, Molim za preporuku za zimske gume 185 65 r15. Razmišljam se između Goodyear Ultragrip 9+ Michelin Alpine 6 Dunlop winter sport 2
  5. Hvala na odgovoru. Moj utisak je da kod mene troši barem 6.5 do 7 sa klimom a bez klime oko 5.5
  6. Postovani, Na koliko se radi servis metana, i imate li preporuku za nekog majstora U Beogradu.
  7. Pozdrav Ko ima iskustva zanima me realna slika kako vam se kreće potrošnja metana na 1.4 benzin cng motorima. Hvala unapred na odgovorima
  8. Motor je 1.4 8v benzin/metan Na nekih 200km pali mi se lampica Catalyst System Efficiency below threshold, šta može biti problem i rešenje? Inače dva majstora su mi rekla da zanemarimo to i da nije ništa.
  9. Povezao se na bluetooth upario uredjaj. Sve radi. Hvala na pomoci!!! Pozdrav.
  10. Problem je što mi na telefonu uopšte ne pokazuje Bluetooth uredjaj, kao da ne postoji. Hvala svakako iscitacu sutra sve sa foruma pa cu probati.
  11. Pozdrav, Kada startujem Blue&me bluetooth opciju na autu uopšte ne pronalazi bluetooth uredjaj na telefonu. Kao da ne postoji. Zna li neko sta moze biti rešenje problema? Fiat (Grande) Punto Evo.
  12. Hvala na odgovoru. Imam jos par pitanja ako moze pomoć. Ovo je nivo ulja posle 2500km od servisa. Motor je 1.4 8v CNG(metan) to sam zaboravio da napomenem. Da li je ovo velika potrošnja ulja? Majstor je sipao 10w40. I dešava mi se da kada je napolju do 12 13 stepeni ovako izbacuje na auspuhu, kada je veća spoljna temperatura ništa ne izbacuje iz auspuha. Hvala unapred na odgovorima.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...