Jump to content
FAS Goran

handys

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. Hvala, hvala i prethodnom kolegi. Nazalost, malo sta sam u mogucnosti sam da petljam, jedino mogu da se oslonim na servis. Hvala na preporuci, nazvacu ih. Izlazi mi i nesto u Miloja Djaka, dobro je da ste naglasili ulicu
  2. Pozdrav svima, imam sledeci problem na Fiat Multipla 2008 1.6 natural power. Cim krenem uzbrdo, budem u koloni (stani-kreni) ili imam puno malih manevara u nizu, temp. motora ide na 5 crta (cetiri je normalno). Kad sam isao uzbrdo duze, sa iskljucenom klimom, dosla je do 6 i morao sam da stanem. Posuda sa antifrizom je bila prazna. To je dopunjeno i sanirano (menjano je crevo), ali je auto nastavio da se ponasa kao pre, pa sam na uzbrdici vozio sa grejanjem na najjace (i tad nije dizao temp.) Dva servisa su mi rekla da je to normalno na ove vrucine (mada mi se nije desavalo sa istim autom prosle godine. Sve su pogledali i sve je u redu sa rashladnim sistemom. Da li imate preporuku za servis gde bi to moglo da se vidi? Goran ne radi Multiple vise, btw.
  3. Hvala, u servisu su rekli da je ok i da ga ne treba dirati. Svakako cu pratiti stvar. Ne znam dal ima nekih upozoravajucih znaka (mimo onih standardnih da je samo kvacilo pri kraju)
  4. Da apdejtujem temu. Meni su ugradili ATE sajlu na Multipli pa samo da proverim da li ima nekih saveta kako da se u voznji sto manje opterecuje, ili izdrzljivost nema veze sa stilom voznje? Hvala!
  5. Hvala, i to cu definitivno pogledati.
  6. Hvala, izvinjavam se na podpitanjima, ali bolje da proverim kad ne znam . Pošto su mi na dosta mesta gde se prodaju delovi rekli da nemaju to, onda ovo kod silux-a ipak ne deluje loše.
  7. Hvala. Da li je onda podkrilo to što sam našao na ovom linku?
  8. Pozdrav svima. Na Multipli 2007. ispala mi je koruba u toku vožnje. Pošto su mi rekli da se ne može vratiti, nego je potrebna druga, voleo bih da proverim ovde da li je koruba zapravo ovo: https://www.silux.rs/proizvodi/karoserija/unutrasnje-zastite-blatobrana-zastite/unutrasnje-zastite-blatobrana/143838/unutrasnja-zastita-blatobrana-fiat-multipla-04-10?car=111602&refurl=%2Fproizvodi%2Fkaroserija%2Funutrasnje-zastite-blatobrana-zastite%2Funutrasnje-zastite-blatobrana%3Fcar%3D111602 ...ili je nešto drugo u pitanju, pa da znam sta da trazim, posto nalazim razne nazive za taj deo, a ne mogu bas po slikama da budem siguran da uporedim sa mojim delom.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...