Jump to content
FAS Euroauto Goran

handys

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Hvala, u servisu su rekli da je ok i da ga ne treba dirati. Svakako cu pratiti stvar. Ne znam dal ima nekih upozoravajucih znaka (mimo onih standardnih da je samo kvacilo pri kraju)
 2. Da apdejtujem temu. Meni su ugradili ATE sajlu na Multipli pa samo da proverim da li ima nekih saveta kako da se u voznji sto manje opterecuje, ili izdrzljivost nema veze sa stilom voznje? Hvala!
 3. Hvala, i to cu definitivno pogledati.
 4. Hvala, izvinjavam se na podpitanjima, ali bolje da proverim kad ne znam . Pošto su mi na dosta mesta gde se prodaju delovi rekli da nemaju to, onda ovo kod silux-a ipak ne deluje loše.
 5. Hvala. Da li je onda podkrilo to što sam našao na ovom linku?
 6. Pozdrav svima. Na Multipli 2007. ispala mi je koruba u toku vožnje. Pošto su mi rekli da se ne može vratiti, nego je potrebna druga, voleo bih da proverim ovde da li je koruba zapravo ovo: https://www.silux.rs/proizvodi/karoserija/unutrasnje-zastite-blatobrana-zastite/unutrasnje-zastite-blatobrana/143838/unutrasnja-zastita-blatobrana-fiat-multipla-04-10?car=111602&refurl=%2Fproizvodi%2Fkaroserija%2Funutrasnje-zastite-blatobrana-zastite%2Funutrasnje-zastite-blatobrana%3Fcar%3D111602 ...ili je nešto drugo u pitanju, pa da znam sta da trazim, posto nalazim razne nazive za taj deo, a ne mogu bas po slikama da budem siguran da uporedim sa mojim delom.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...