Jump to content
FAS Goran

Kyriakos

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

  1. Beograd, Karaburma. Radjen veliki pre 30k,mali radjen skoro. Ako znas nekoga, preporuci. Meni je radilica padala napamet, cak nesto i razmisljam da nije mozda i relej za sauh, jer teze pali na hladnom. Auto je redovno odrzavan, osim ovog problema, nema nista, malo nesto zafali, ja zamenim odmah. Ulozio sam boga oca u njega. Servise koje sam obilazio su bili od ovlašćenih do standardnih garaza. Cak sam u jednom trenutku zvao fiat ovlasceni servis, glavni majstor tamo mi je rekao da je problem komplikovan da ne mogu da me prime, jer ne moze da priusti da izdvoji coveka da istražuje moj problem minimum nedelju dana.
  2. Pozdrav, Nadam se da moze neko da mi pomogne, tako da ako ima ljudi koji su iskusili isti ili slican problem i resili, MOLIM VAS da mi se jave. Problem je nastao pre godinu dana kada je auto ispustao zvukove kao da je ausuph u pitanju. Odem u auspuh servis, kazu mi auspuh je okay, auto ti radi na 3 klipa (cini mi se). Odem u prvi servis, oni mi stave nove Bosh svecice, nove kablove, kazu da je Bobina u dobrom stanju. Nakon toga auto nece da upali iz prve. Vergla sve u redu, uplai iz treceg puta pa se ugasi, i tako jedno 5-6 puta dok ne startuje i mogu da vozim. Vratim se u servis, gledali ga nedelju dana, da bi mi na kraju rekli mi ne znamo sta da mu radimo. Odem u drugi servis, majstor brisao greske, svirao k.. kaze reseno, sutra ujutru isti problem. Nadjem ja treci servis, gde su ga radili mesec dana. Isli su sistemom eliminacije, stavili novu bobinu, novu pumpu za gorivo, cistili klapnu gasa, cistili dizne, dijagostike itd.. problem nije resen. Nakon par meseci majstora, uzmem ja kupim NGK svecice, zamenim sam i auto upali iz prve i problem nestane. Vozio par meseci, posto sam morao da putujem, skinem kleme i auto nije bio vozen 2 meseca. Nakon toga vratim kleme, nece da upali iz prve, vergla 7-8 puta pa upali pa ugasi, tako 10-20 puta, na kraju upali, ali je problem nastavio da bude prisutan. Mislio sam da je akumulator otisao, zamenim i stavim nov, ali vergla 4-5x, pa uplai pa se ugasi itd ok na kraju ne uplai iz 6-7, nema pravila iz koliko puta. Otisao do autoelektricara novog, drzao ga par dana, brisao greske, kaze reseno, medjutim sutradan hladan isto.. U jednom trenutku je bilo 10 stepeni i upalio za divno cudo iz prve, ali nakon kada je pao prvi sneg ono skoro, upali iz 20og. Primetio sam da toplo hladno vreme dosta utice na to iz koliko puta ce da upali. Nasao novog majstora, koji ga je gledao 10 dana, dijagnistike itd, garantovao da radi ali i dalje ne pali iz prve. Danas na -4 je verglao 15 puta, palio i gasio se jedno 7 puta pa an kraju upalio i mogao sam da vozim. Dug je text izvinjavam se, koga ne mrzi da cita i imao je slicno iskustvo i moze da da savet neka pise. Fiat Grande punto 1.4 benzinac

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...