Jump to content
FAS Euroauto Goran

Stefan91

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Stefan91

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Niš

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Panda 169 1.2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ipak sam rešio problem, ispalo je da kad sam lemio, prelemio sam i jedan mali deo na ploci sto je izazvalo neki spoj. Očistio sam lem i zalemio ponovo, sada sve radi kako treba, srećom
  2. Hvala puno na odgovoru. Samo ne mogu da verujem sta sve neće da me snadje sa ovim autom :'(
  3. Pande je 2005. godište. Imam samo jedan ključ na kome se odlemio mikroprekidač za otključavanje. Zaključavanje i otvaranje gepeka je radilo normalno. Otvorio sam ključ, zalemio mikroprekidač na mesto, i sada ne radi ni jedno dugme. Lampica na kljucu svetli kada se stiskaju dugmići, znači ključ reaguje, auto pali i to je ok, ali otključavanje, zaključavanje i otvaranje gepeka ne radi. Zna li neko da li mogu sam da rešim problem nekako, ili moram kod nekoga da mi uradi neko ponovno kodiranje ili sta već? Gepek mi nema bravicu, i mogu da ga otvorim samo na dugme na ključu, a sad ne radi ni to, pa mi pravi problem. Hvala unapred
  4. Da da, cim dam kontakt upale se ta svetla na podizacima i u onoj grupi dugmica gde su hazards, city servo itd. Pretpostavljao sam da je to normalno, ali čisto da proverim. Hvala na odgovoru i hvala na linku za user manual
  5. Ne mogu nigde da nadjem informaciju ili sliku, pa da pitam. Kad upalim svetla ili pozicije, osvetli mi se normalno ceo centralni deo, klima, podizaci, city servo i ostalo. Ali kad ugasim svetla i pozicije, podizaci i grupa dugmica kod city serva svetli i dalje, bez obzira na sve. Da li je to normalno ili se nesto poremetilo? Slike su tu, pa ako neko zna, neka odgovori
  6. Izgleda da jeste akumulator. Upalio sam ga na gurku bez problema, vozio desetak minuta, sad opet pali normalno. Videcu da li ce nocas da se isprazni, ali verujem da hoće. Kupice se novi i to je to, ne moram da se cimam preterano. Hvala vam svima na odgovorima
  7. Lampice svetle normalno, svetla sam palio isto, normalno svetle, nisu slaba, ne gube jačinu. Provericu kleme, ali sumnjam da je aku Aku je proveren pre par nedelja, delovao je ok. Nisam siguran da je problem u tome, jer verglanje nije slabilo tokom vremena, niti je bilo problema sa paljenjem. Ali provericu aku svakako ponovo
  8. Auto je palio normalno, juče sam ga upalio sve regularno. Danas sednem, probam, zavergla na pola sekunde, i onda samo stane, svetla na tabli se ugase, kao da nestane dovod struje, i cuje se neki zvuk zujanja iza komandne table na dve sekunde, i onda se lampice na tabli opet upale. Sta to moze da bude? Snimio sam video, kako to izgleda, jer ne znam koliko sam lepo objasnio, pa ako neko hoce neka pogleda. Hvala unapred https://www18.zippyshare.com/v/iBswCPyH/file.html

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...