Jump to content
FAS Euroauto Goran

nesato

Members
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 1. Da li si resio problem? Imam isti simptom na 1.2 8v Zastava 10. Menjan senzor temperature, Al isto diže skalu.
 2. Da li ima neke veze sto se mnogo oseca benzin kad auto radi. Kao da ne sagoreva dobro. Ne mogu da proverim potrošnju kad ga Non stop turiram da bi radio. A i ne smem da ga vozim, ne znam kad će se ugasiti.
 3. Hvala na savetima. Mada bio kod majstora zadnjih 10 dana,radio kao sat. Nikakav problem, čim sam uzeo sutradan se gasi, dok dodjem opet kod njega on proradi
 4. A kako je moguće da radi nekad 3-4 dana nekad čak i 15 dana nema nikakav problem pa opet isto bude. Menjao sam i klapnu gasa.
 5. Poštovani, ako iko ima sličnog iskustva da napiše jer mi više ponestalo ideja a i živaca. 1.2 8v benzin bez plina, 2006 god 200.000km Dešava se da u toku vožnje cima (kao da izgubi gas na trenutak pa dobije) a nekad izgubi skroz pa se ugasi. Nekad prilikom paljenja upali pa ugasi nakon par sekundi, nekad odmah ugasi. Nekad upali pa neće da primi gas a nekad prokine pa ostane da radi. Nekad sija greška P0105 koju obrišem a nekad ne može da se obriše. Posle se ugasi sama. Na autu menjane svećice, kablovi, bombina, map senzor, senzor radilice. Čak sam i stavljao drugi ECU i opet isto. Najviše nervira sve ovo pomenuto kada je menjano auto radi par dana pa opet isto. Nema nikakvog pravila. Trenutno ne sija ništa a nekad ugasi se odmah nekad ostane da radi. Izvinite na velikom tekstu. Ako nemo može nek pomogne. Hvala.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...