Jump to content
FAS Goran

Barjaktar

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Barjaktar

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Niš

Previous Fields

  • Garage
    Fiat 500l 1.4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 9-10 litara gradske vožnje, do nekih 2500 - 3000 rpm max. Je l' ta potrošnja za očekivati od 1.4 benzinca?
  2. Pozdrav, je l' zna neko u čemu je problem? Auto lepo vuče i ne primećujem neku razliku u vožnji.
  3. Polomio se plastični poklopac utičnice, pa me interesuje da li mora da se menja cela ova plastika sa držačima za čase? Da li možda znate gde mogu da nabavim ovaj deo i koja bi bila cena otprilike? Pozdrav!
  4. Još nisam uspeo da rešim ovaj problem... Mislim da nije problem u fiksiranom delu na donjem delu gepeka, jer vrata gepeka lepo naležu na taj deo. Najviše me brine zvuk (nalik škripanju) prilikom pritiskanja mikroprekidača brave, mada se vrata gepeka otvaraju sasvim normalno, bez ikakvih smetnji. Kada se vrata gepeka podignu i kada šrafcigerom pomerim jezičak brave, primećujem da nekad ne može da se zabravi u krajnji položaj, tj. da je to veoma otežano. Auto se povremeno vozi po neasfaltiranom putu, tj. makadamu. Da li bi ovo moglo imati neke veze sa prašinom? Ako ima veze, da li znate možda kako i na koji način očistiti ili podmazati bravu, odnosno kojim sredstvom? Послато са Mi A3 помоћу Тапатока
  5. @Ivan Hvala na savetima. Po svemu sudeći, izgleda da je problem u bravi.
  6. Tako i radim, ali se ne zatvaraju, već se samo odbiju i onda moram da gurnem peta vrata da bi se prikopčala. Skidao sam i plastiku na donjem delu prtljažnog prostora i proveravao donji deo brave (valjda se zove zasun), all je tu, čine se, sve u redu.
  7. Vidim da niko nije pokrenuo ovu temu, pa rekoh da vam predstavim problem sa svojim Fiatom. Imam Fiat 500L 1.4 2014. godište, kapućino boje. Ranije se dešavalo da gepek ponekad ne može da se zatvori, da bi to sada postalo sve učestalije. Primetio sam i da prilikom otvaranja gepeka brava ispušta neki čudan zvuk, tj. škripi. Pokušavao sam i da naprskam bravu WD-om, ali je i dalje isto. Da li je neko imao sličan problem i da li zna možda kako se ovo može rešiti? Unapred hvala!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...