Jump to content
FAS Goran

Ivan12

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Ivan12

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Hrvatska

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ne ne nego miram par puta okrenuti kljuc da bi pumpa se oživila oket i pnda upali i onda opet isto ugasi se i tako stalno
  2. Pozdrav, evo ovako imao sam problema s autom. Vozio sam normalno sve super jedan dan samo se u voznji ugasio i nece pumpa i par puta das kontatk i ona se javi. Upalim auto vozim tako dalje i opet ista stvar. Nista kupim novu pumpu stavim, ali se deslia opet jedna stvar: pumpa nije imala masu i nije mogla se upaliti. Napravi mi masu majstor tako sto je prije dzeka koji ide u pumpu malo ogulio zicu i spojio masu na karoseriju i super je to radilo. Onda opet nakon nekog vremena pocinju problemi, opet ista stvar gasi se u voznji, ali pumpa kad krenes voziti pojacava jako zvuk, zuji jako. I nista, majstor kaze senzor neki od protoka goriva tako nesto i stavimo to na bosch pumpu isto stavimo novu isto neko vrijeme radio super 3-4 dana vozio normalno, i opet ista stvar. Znaci mjenjana pumpa goriva, senzor protoka goriva, i bosch pumpa, i nista opet ista stvar. Da li ima veze sa elektronikom ili dizne sta bi moglo biti?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...