Jump to content
FAS Goran

Ivan12

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ivan12

  1. Ne ne nego miram par puta okrenuti kljuc da bi pumpa se oživila oket i pnda upali i onda opet isto ugasi se i tako stalno
  2. Pozdrav, evo ovako imao sam problema s autom. Vozio sam normalno sve super jedan dan samo se u voznji ugasio i nece pumpa i par puta das kontatk i ona se javi. Upalim auto vozim tako dalje i opet ista stvar. Nista kupim novu pumpu stavim, ali se deslia opet jedna stvar: pumpa nije imala masu i nije mogla se upaliti. Napravi mi masu majstor tako sto je prije dzeka koji ide u pumpu malo ogulio zicu i spojio masu na karoseriju i super je to radilo. Onda opet nakon nekog vremena pocinju problemi, opet ista stvar gasi se u voznji, ali pumpa kad krenes voziti pojacava jako zvuk, zuji jako. I nista, majstor kaze senzor neki od protoka goriva tako nesto i stavimo to na bosch pumpu isto stavimo novu isto neko vrijeme radio super 3-4 dana vozio normalno, i opet ista stvar. Znaci mjenjana pumpa goriva, senzor protoka goriva, i bosch pumpa, i nista opet ista stvar. Da li ima veze sa elektronikom ili dizne sta bi moglo biti?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...