Jump to content
FAS Goran

Miki79

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Sajle su razradjene i podmazane, sada lepo ubacuje u brzine i menjac odlicno radi, zamenjen je i cilindar papucice kvacila, ali je kvacilo i dalje jako tvrdo.
  2. Majstor je pretpostavio da je gubitak ulja zbog loseg druk lagera, tako da mislim da cilindri nisu proveravani, a ulje u menjacu kaze da je zamenjeno.
  3. Hvala na savetu, ulje je opadalo ranije, servis je uradjen danas i dosipano je ulje tako da cu proveravati nivo u narednom periodu.
  4. Na Delti je otislo kvacilo, u jednom trenutku i papucica kvacila se zalepila za patos. Menjan je set kvacila, druk lager i plivajuci zamajac, sve LUK novo kupljeno. Kvacilo je jako tvrdo kao i pre zamene, cak i ne ubacuje se bolje u brzine nego pre zamene, mada ni menjac nije sjajan, tacnije one sajle verovatno nisu dobre jer ne vraca na sredinu kada se mrda levo desno rucica menjaca. Da li bi promena cilindara resila problem barem tvrdoce kvacila, ako ne i ubacivanje u brzine?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...