Jump to content
FAS Goran

Tomileeeks

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

About Tomileeeks

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Novi Bečej

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.9JTD 116ks
  1. Pozdrav Stilovci, od pre 2 dana mi se javlja ovaj problem. Kada pritisnem kočnicu pri nekoj normalnoj brzini od 50-60kmh, upali mi dve navedene greške koje sam pomenuo u naslovu, šta može biti problem?
  2. @shomispc To nisam ni znao... Hvala u svakom slučaju! @Ivan Nisam mogao da nađem podforum, jer je preko telefona malo nepregledno, ali sve u svemu hvala, rešavam sutra svetlo i to.
  3. Pozdrav svim Fiatovcima, ukratko ću opisati problem koji imam. Totalno sam nov da kažem u ova novija auta sa elektronikom i računarima. Desilo mi se juče da sam dao kontakt na autu kada sam povezao neki radio koji sam kupio i bukvalno istog sekunda sam ostao bez svetala u kabini i bez radia(Sumnjam da su tu osigurači otišli) E sad mi je drugi problem, komande su mi se pomešale naprimer, to sam danas primetio. Upalim prednje brisače i ubacim u rikverc odmah mi se pali i zadnji brisač, i staje kad izbacim iz rikverca u neutralnu ili bilo koju drugu brzinu. Pa me muči pitanje, dal je moguće da je zbog osigurača koji su otišli da je prespojio negde jer nisam stigao danas da promenim ili da je ipak elektronika neka i da mora da se kači na dijagnostiku? Znači ne izbacuje mi nikakve greške, samo je to problem. Verovatno mi je još nešto pomešao ali nisam primetio sem tog zadnjeg brisača...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...