Jump to content
FAS Goran

xreceved

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About xreceved

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Zrelo za zamenu? Nisam siguran koliko je to ozbiljno, mada zvuči ozbiljno. Hvala na odgovoru
  2. Pozdrav! Primetio sam u par navrata da kada vozim uzbrdo, npr. 4. brzinom ili 5. kada uhvatim zalet (tipa kod Bubanj potoka) i držim pritisnut gas skoro do kraja auto normalno vuče i odjednom, u sekundi krene da diže sa 2k na 4k obrtaja, kao kada se u leru nagazi gas. On i dalje vuče, ja opustim gas, obrtaji se vrate na 2000-2500, a ako opet pojačam malo on digne obrtaje na 4000+ za sekund i naravno čuje se kako bruji motor. Ima li iko ideju šta bi to moglo biti? Guglao sam, mada nisam naišao na sličan problem kod nekoga - mada možda i nisam dobro guglao
  3. Još jedno pitanje. Uzeo sam Ideu, uskoro ću je i predstaviti na forumu. Koliko otprilike iznosi cena malog i velikog servisa? Npr. kod Gorana u Zemunu ili negde već u BGu.
  4. Izašlo mi je ovo, mada iskreno i ne umem da protumačim tačno šta tu piše, ali vidim da je ovaj drugi zaista 90ks.
  5. Da, da, pričao sam sa automehaničarem posle, isto mi je rekao. Autić je prošao AMSS i tehnički, nego sam se iscimao da nije neka fora u pitanju. Čim stignem slikam autić. Hvala!
  6. Pozdrav! Išao sam da pogledam autić, Fiat Idea 1.4, 2005. godište i u suštini se dogovorio oko kupovine. Auto sladak, lepo očuvan, nisam stigao da isfotkam i okačim ovde. Nešto mi je sada upalo u oči - piše da ima 1.4 motor sa 90ks, a to nigde nisam video u Ideama. Kada ukucam broj motora iz ovog papira u priloga piše mi da je to 1.4 motor za Fiat Bravo. Neki komentar/savet oko toga?
  7. Hvala na odgovoru! Imam još jedno pitanje. U želji da se edukujem o dizelima (pošto mi gro ljudi sugeriše da uzmem benzinca) krenuo sam da se čitam o DPFu ovde na forumu i koliko god se trudio da shvatim ozbiljnost tog dela i cenu održavanja, nije mi išlo. Da li ovaj model MJet 1.3 66KW iz 2006. ima DPF? Da li je taj filter baš toliki bauk?
  8. Ekipa, nov sam ovde pa želim prvo pozdraviti sve. Elem, sazrelo je vreme da kupujem prvi autić i GP mi se strašno dopao. Naišao sam na ovaj oglas, pa me zanima kako vam se čini? http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15823823/fiat-grande-punto Kako nemam nikakvog iskustva sa kupovinom ili znanja o automehanici planiram da svratim do nekog servisa i platim automehaničaru da pođe sa mnom i pregleda autić. Da li je to dobar plan ili je pametnije da tražim da sa vlasnikom odem do servisa da ga tamo pogledaju? Realan sam, ne znam ništa o motorima osim onog što temeljno pročitam, ali znam da je pametnije da imam pored sebe nekog ko zna. Edit: Kako se kreću cene tih pregleda, zna li iko? Imate li neki dodatni savet, trebalo bi u četvrtak da pogledam autić? Hvala unapred!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...