Jump to content
FAS Goran

Grandepunto1.9

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Ma prekidač papucice kočnice sam ja i zamenio on samo tu grešku i izbacuje i ako je stavljen nov nastelovan automatski kako treba stavljen je po fabrici nije do njega nešto drugo oko njega je upitanju nego sam ja postavio ovu temu bas da vidim da li je neko imao isti problem i da mu se posle zamene isto dešavalo. Procitao sam ja sve teme i svi su imali sličnu grešku ali ne i istu da bi mi to pomoglo. Hvala tebi u svakom slučaju.
  2. Zdravo, Ovako na mom autu se dešava problem pali grešku za abs esp hh u toku vožnje, kad ugasim auto i opet upalim greska nestane i tako u krug. Prvo sam nakačio dijagnostiku gde je ona ukazala na prekidač stop svetla. Bio sam u servisu i zamenio isti. Čim sam izašao iz servisa opet je krenuo da pali grešku i ako je novi prekidač stavljen. Opet sam nakačio dijagnostiku i opet je pisalo prekidač stop svetla. Vozio sam auto sa upaljenom dijagnostikom i citali smo podatke svi podatci su bili perfektni počevši od abs senzora do senzora ugla esp itd... Zanima me da li je slučajno neko imao isti problem i ako jeste kako ga je rešio.
  3. Zdravo, Ovako na mom autu se dešava sličan problem pali grešku za abs esp hh u toku vožnje, kad ugasim auto i opet upalim greska nestane i tako u krug. Prvo sam nakačio dijagnostiku gde je ona ukazala na prekid stop svetla. Bio sam u servisu i zamenio isti. Čim sam izašao iz servisa opet je krenuo da pali grešku i ako je novi prekidač stavljen. Opet sam nakačio dijagnostiku i opet je pisalo prekidač stop svetla. Vozio sam auto sa upaljenom dijagnostikom i citali smo podatke svi podatci su bili perfektni počevši od abs senzora do senzora ugla esp itd... Zanima me da li je slučajno neko imao isti problem i ako jeste kako ga je rešio.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...