Jump to content
FAS Goran

Bane_92

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Ja na Grande puntu 1.4 16v 95hp starjet 2008 godiste imam isto neki problem što se tiče zvuka pri ubrzavanju, Dok se auto kreće, pri dodavanju gasa kada je auto u stanju da treba ubaciti u nižu brzinu, ali generalno ne mora još ( još prima gas, ne fali snage toliko) čuje se kao neko grebanje/šuštanje, koliko sam primetio u trećoj najredje, češće u četvroj, petoj i šestoj. Mada možda se ne čuje u prvoj, drugoj i slabije u trećoj jer tad auto ima snage i teško ga je staviti u ovakvu situaciju. Ne dešava se ni ako je motor preopterecen ni ako je slobodan. Recimo ako idem nekih 65/70kmh u petoj, po relativno ravnom i dobrom putu i dodam gas (ovo je samo primer). Da li iko ima neku ideju šta bi ovo moglo da bude?
  2. Ja imam ovaj problem na Grande Punto 2008 godina. Menjao sam sajle tj. pravio ih. Prilicno sam ih zategao. Prvo sa luster klemom a drugi put jos sigurnije i cvrsce sa debljom sajlom. Ali i dalje ne radi. Mislim da imam problem sa mehanizmom samim. Prilicno bi zeleo da namestim ovo. Da li neko ima neko drugo resenje koje nije vezano za zamenu sajle. Da li bi uopste neki servis hteo da se bavi ovim?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...