Jump to content
FAS Goran

Andrejdordev

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. Hvala na iscrpnom odgovoru. Nije ni meni lako da dam oko 8 crvenih mesečno, ali bolje da dam da se vozim svojim autom nego ovim gmazovima iz Bus plusa, žena i ja skoro 7 crvenih, da mesečne karte, a vozimo se zajedno kolima oko 10 km ukupno dnevno. Pozdrav i hvala još jednom.
  2. U 7 ujutru i izmedju 16 i 17h je voznja svakog dana, tako da necu moci da izbegnem spic. Nego me cudi da toliko promase sa specifikacijama za potrosnju po gradu. Najcesca relacija je Kanarevo brdo -Kneza Milosa, preko Lisicijeg potoka, malo jaca voznja, hehe. Ako bi bio MAP senzor zar ne bi trebalo da prijavljuje gresku? Hvala na odgovorima
  3. Pozdrav svim članovima, Fiat Evo Turbo mi u gradu troši oko 11l. U specifikaciji mu piše da potrošnja u gradu se kreće oko 7.5 l BENZINA. Proveravao sam vizuelno da li negde ne gubi gorivo i nisam primetio neko curenje. Skoro sam kupio auto i isti je bio na proveri kod majstora i radi popravke kvačila. Nije primetio da negde gubi gorivo. Da ima neko neku ideju šta bi moglo da bude uzrok?
  4. Pozdrav svima, Od skoro sam vlasnik Fiat Eva MultiAir Turbo, koji ima fabričke 17 alu felne sa letnjim gumama. Hteo sam da mu stavim zimske iste veličine, ali me je burazer ubedio da su zimu bolje 15 felne sa zimskim gumama. Pre toga mi je sugerisao da proverim da felne 15 odgovaraju klještima ovog modela Fiata zbog veće snage. Da li neko zna odgovor na ovo pitanje? Pozdrav svima

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...