Jump to content
FAS Goran

Acko013

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Što se tiče navedenog problema, problem rešen. Zamenjena creva koja su vraćala izduvne gasove, crevo jedno napuklo. Da ne otvaram drugu temu, javio se drugi problem. Ustvari, bio je verovatno prisutan, nego se nije čulo.. Ovako.. U toku voznje, nekad se zacuje sruganje, nešto tipa metal o metal, al kao da zapinje malo negde, tako zvuci. Jako blag zvuk, al dovoljno iritantan. Auto normalno ide, ubrzava super. Kvacilo meko, lepo odvaja, lepo se šalta. Da nije krenuo zamajac sa prvim simptomima ili je do menjaca?
  2. Ne zvuči mi kao turbina, jer ne pišti. Ne znam šta mu je.. Potrosnja normalna, ne dimi, vuče kao lud..Više kao da šušti vazduh. Nekako čudan zvuk. Ali samo kada se zagreje. Proveriću sutra svakako sva creva. Hvala na savetu. Pozdrav
  3. Pozdrav drugari! Naime, problem je sledeći. Dok je motor hladan, sve se cuje normalno, a onda, čim krene da se zagreva, čuje se zvuk struganja ili čak vazduha. Šta može da bude u pitanju? Nadam se da možete čuti u sledećem videu:

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...