Jump to content
FAS Goran

Wladimeer81

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Wladimeer81

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hvala. Jos samo kad mi mogla sema kako da skinem prekidace za prozore i zalemim diode...
  2. Pokusacemo da vidimo sutra kako to da skinemo... Ili da vidim sa majstorom
  3. Evo cale je sada skinuo crevo...kaze ima neka zica i navodno je sve cisto. E sada,jel to neka vrsta protokomera i sta tacno trebam da ocistim ?
  4. Hvala za info i sliku. To cu sutra uraditi jer sam slobodan. Jvaljam sta se desava.
  5. Pozdrav forumasi, Brat moj uzeo HGT pre 10ak dana. Odlican primerak,Abarth oprema. Medjutim,jako tesko pali i treba mu oko minut dva dok ne regulise obrtaje. Hoce i preko 3hiljade obrtaja da trza.Struja deluje ok,barem tako kaze majstor. Paljenje i sve ostalo ide preko kompjutera kaze,pa s tim u vezi ako moze pomoc...gde otici i kako dalje. Hvala unapred.
  6. Pozdrav forumasi, Trebao bih da zamenim sijalice led na prekidacima za prozore,crkle su ili ih nema. Takodje to isto trebam da uradim i na tockicima za ventilator i regulaciju toplo/hladno... Moze tutorial sa slikama ? Hvala unapred.
  7. Ja bih kupio zvucnike za te pare...jos da mi neko objasni kako da ih zamenim...
  8. Aha,hvala. Gde da nadjem fabricke ispravne... A jel moram tapacire da skidam ?
  9. Pozdrav forumasi, nisam uspeo da nadjem info koji zvucnici,dimenzije,idu napred i pozadi i ako moze tacna sema kako se menjaju i koje bi najlaske ugradio jer su fabricki produvali. Hvala.
  10. Da li se moze skinuti lampica za code ? A drugo...imam staru tablu sa slike,da li moze da se zameni novija sa slike ? da li su dzekovi isti ?
  11. Pozdrav Forumasi, Imam par pitanja,vozim gore pomenuti auto.Na tabli mi svetli lampica za code i slicica kljuca i svetli mi airbag. Zanima me gde se nalazi OBD ulaz,imam bluetooth dijagnostiku,pa ne znam gde da je bocnem... Hvala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...