Jump to content
FAS Goran

Francesko

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Ne bih se igrao sa nitro razređivačem, imao sam loša iskustva na drugim automobilima...
  2. Probao sam i s njim ali neće. Da li je moguće da se u toj kondenzaciji stvorila kiselina i da mi je to tako kapalo? Ne znam šta da radim...
  3. Pozdrav ljudi, ako može pomoć. Parking mesto mi je ispod stanova gde su dva odvoda za vodenu paru centrale za gas. U ovim zimskim mesecima pravi se kondenzacija i kapi te "vode" su mi pali na haubu / stakla, i nekoliko kapi na krov kada je duvao vetar. Od svega toga ostale su mi mrlje na autu od tih kapi koje ne znam kako da skinem, oseti se i promena kada se predje prstima preko mrlja. Auto je braonkaste-kapućino boje i nov je (Fiat Tipo), pa se bojim da se ne ošteti lak ukoliko budem jače trljao sa ko zna čim. Pokušao sam sa WD-om i sredstvom za čišćenje od insekata ali nije mi mnogo pomoglo. Da li neko može da mi da preporuku sa čim da probam da skinem te mrlje a da ne oštetim farbu i lak?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...