Jump to content
FAS Goran

Legolas

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Legolas

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    BG

Previous Fields

  • Garage
    !

Recent Profile Visitors

399 profile views
  1. Pod rizikom da me napusite i odgovorite sa "Pali bre, sve ti lagano pise u prethodne 47 strane" - ipak moram da pitam za savet. Fiat Bravo, 2011, 1.6 multijet Kad raditi veliki servis? Zadnji put radjen pre 5 godina, ili 52.000km. Preselio sam se, moj prethodni majstor je planirao da ga uradi nakon 50.000, a ovaj novi kaze da sam miran barem 60-70. Nikakvih problema sa autom nisam imao, drugi vlasnik, odrzavan kako valja, gram ulja nije potrosi na 206.000 predjenih km.
  2. I ja sam cackao Oil selector i bilo mi je cudno… e sad vidim da je cenovno tu negde sa ostalim uljima koje se sipaju, plasim se da mi eventualno ne napravi neki problem…
  3. Izvinjavam se za napotrebni otvaranje teme… ne snadjoh se Mislim da cu zameniti filter… cisto da sam miran. sto se ulja tice, u pitanju je ✔ RP ELITE EVOLUTION LONG LIFE 5W30 auto je sa DPF-om
  4. Sticajem okolnosti sam morao da uradim mali servis u drugom gradu, Bravo 1.6 MultiJet je u pitanju. Dva pitanja -Rp evolution ulje, da li je ok? Dosad je sljakao na Shell i Seleniu, ovaj mi sipao ovo. koliko sam cuo prilicno je kvalitetno ulje -Filter goriva Prethodni mehanicar mi je menjao na godinu dana, ovaj me ubedjuje da po fabrickim pravilima treba menjati filter na dve godine. Da li da insistiram da zameni i to? Predjem oko 10.000 godisnje, 60% gradska voznja recimo Hvala unapred na odgovoru.
  5. Razmislicu..zasad su opcije polovnjak, nov deo ili blokiranje plocicom i softverska izmena Jel imate neku preporuku (majstora) u BG-u za ovo zadnje?
  6. Hvala na eksresnom odgovoru. Kompjuter je pokazao da nema kontakta sa EGR-om, sto znaci da je crkla elektronika pretpostavljam... Blokiranje plocicom i softverska izmena-da li se moze proci tehnicki?
  7. Zaglavio ventil...Jel menjao neko da ima iskustva vec? Raspitao sam se, ima ih od 15 do 30.000 Mehanicar mi za Pierburg kaze da je imao reklamacije pa sam bas neodlucan... Inace 1.6 MTJ Hvala unapred!
  8. Haha,palo mi je na pamet i da ce da mi proda moj koji je skinuo,jer je lik iz mog kraja Ali je nelogicno sto je skinuo samo jedan...mozda mi je i ispao negde ko zna...
  9. Nasao polovnjaka za crvenu...preuzimam posle praznika najverovatnije tako da se nadam da ce to zavrsiti posao .
  10. Pa najradije bih to izbegao,verovatno bih morao naruciti 4 komada po ko zna kojoj cene...vise se nadam nekoj preporuci za nekog prodavca polovnih delova? Okrenuo sam par njih koje znam,nisu imali
  11. Pozdrav svima! Vec godinu dana sam vlasnik Brava 2011,kupljen nov u Srbiji,mazen,pazen i odrzavan Elem, neki dragi komsija mi je skinuo pokopac sa felni Da li neko ima ideju gde bih mogao naci? Pregledao sam sajtove,pozvao par prodavca polovnih delova Hvala unapred i pozdrav svim ljubiteljima Fiata!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...