Jump to content
FAS Goran

negativnihedonista

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About negativnihedonista

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Auto mi se stvarno svidja. Ne ovaj nego uopste GP. Ne znam da li da gledam neki drugi. Na sta treba obratiti paznju kod 1.4 benzinca, i kako se pokazao?
  2. Posto uzimam automobil do 3000e, pricao sam nesto sa kolegom koji bi mi prodao svog Grande Punta za cifru od 3400. Na autu je radio veliki, mali servis, menjao mu alternetor samo. Auto radi odlicno. Enterijer i eksterijer perfektni, nema tackice. On ga je kupio sa sivim spojlerima koji se vide dole na fotografiji. Kaze da su fabricki. Ja sam kucao na internetu i nigde nisam mogao da nadjem slicnog punta sa tim spojlerima. Moze li neko da mi kaze o cemu je rec? Plasim se da ce me odbiti na tehnickom i da cu morati da ih skidam. Ako ih skidam, plasim se da negde nije buseno, da moram ceo drugi branik kupovati. Isto se plasim da necu cesto kaciti branik jer je auto bas nizak. Mozete li mi dati neki svoj komentar na ovo?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...