Jump to content
FAS Goran

Ziks

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About Ziks

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. https://www.fiat500owners.com/forum/51-fiat-500l/136889-help-needed-intermittent-no-throttle-response.html Evo jos jedan FIAT forum u inostranstvu, apsolutno isto opisano tako da nema sumlje da su i nas zakacili sa seriskim problemom koji u SRBIJI ne priznaju je smo gradjani drugog reda.
  2. The video is Fiat 500L 1,4 petrol with manual transmission, during the ride. Imagine a situation when you want to accelerate and overtake the vehicle in front of you, and another vehicle comes from the opposite direction. You want to accelerate and switch from less to higher transmission, press the gas pedal and this happens to you !!!!!!!!!!!!!! Starting from 0.48 sec. Pay attention to the pedal when you want to increase the speed and the RPM engine speed indicator. Nothing happens for 1-2 seconds!
  3. Jedino sto sam ja 3 puta stavlja na dijagnostiku u martu, aprilu 2018 i novebru i svaku put je "sve ok" uredno mi daju ostampanu comp. izvestaj. Zato je i tolika frustracija Ako nema greske na dijagnostici a desava se sto se desava moze samo da bude pomenuti problem koji se otklanja update-om softvera ili sta vec.
  4. Evo inostrani forum gde su pisali o tome https://www.fiat500owners.com/forum/51-fiat-500l/139082-powertrain-glitch-recall-april-2017-a.html A ovako su to uradili u Canadi da po VIN broju proveris da li tvoje vozilo spada u tu grupu. https://www.mopar.com/en-ca/my-vehicle/recalls/search.html VIN broj bi trebalo da bude broj sasije http://vin-location.com/cars/fiat-500l-2012-2018/
  5. Sve sto ste napisali i meni se desava od oktobra 2018 do danas. U servisu Stnkov i Bogunovic kazu sve je OK a problem je vise nego iritantan i opasan po zivot. I ja sam nasao na netu da je to neki problem u seriji ali nisam video niko od vas da je resio proble ? https://www.thecarconnection.com/news/1109752_2014-fiat-500l-recalled-over-powertrain-glitch
  6. Isti problem imam u hladnijim danima..konstanto iritirajuci pa cak zivotno moze i da te ugrozi ako pretices. Da li je neko resio problem i saznao sta je u pitanju ? Posto si pomeniuo Boguovica i ja sam to reklamirao kod njih oni apsolutno nemaju pojima ili se "prave ludi" !
  7. Hvala, ipak to nije problem kod mene. Uradio ali isto.
  8. Upravo i ja imam apsolutno isti problem !!! 500L slicna kilometraza, hladan auto, dodjes do trece polako dajem gas i tacno na 2500rpm pocne taj zvuk. Pustis gas prestane. I tako dok se ne zagreje. Povremeno se pojavi kada je i topao. Inace problem sam imao sa hladnim paljenjem na nizim temp, gusenjem motora i lampicom "chech engine". Zamenili mi sve svecice i jednu bobinu. Kazu poklopac filtera je valjda usled vibracija udarao u nju naprsla je...itddd.. Videcemo kako reaguje. Ako ima resenja za ovaj zvuk na 2500rpm bio bi zahvalan (u servisu po njima sve je ok) .

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...