Jump to content
FAS Euroauto Goran

Pavke11

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Pozdrav, potrebna mi je pomoc oko ugradnje morimoto univerzalnih projektora. Naime za ove projektore bi trebalo doraditi nosace kako bi ravno stajali i bili ucvrsceni kako treba. Postojala je stara tema sa sve slikama gde je objasnjeno i slikano sve korak po korak, ali slike nisu vise dostupne. Napisano je da treba iseci pojedine delove sa starog projektora i iskoristiti ih kao nosace za novi, mada ja ne bi eksperimentisao. Ako neko ima slike ili mozda moze da bolje pojasni bio bih mu zahvalan.
  2. @neshaoct @danko Problem je sto kad prikacim euro dzek na player meni vufer ne radi. I ostaju mi ona 3 mini iso konektora u 3 boje, jedan od tih je za cd changer a za ostale ne znam. Plavu zicu ima to je takozvani remote kabal.
  3. Pozdrav ljudi, promenio bi fabricki player i ubacio pioneer-ov, pa me interesuje koja je procedura na drugi player povezati fabricki vufer, posto on, koliko sam primetio, ima zaseban dzek, dok na player-u ima samo euro dzek. Postoji li neki dodatak ili tako nesto?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...