Jump to content
FAS Goran

Pedja1981

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Pedja1981

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Iz Bg sam, da..pa provozacu taj njegov, taman do majstora to je ok, podnosljiva cena za registraciju..
  2. Ahhhh..razumem te sta kazes.. Ovaj Punto mi se nudi od, da kazem mog coveka koji ce mi sve provereno reci, nema zavlacenja i tako tih stvari.. zato bih ga uzeo.. znam da ima boljih varijanti ali ovo se nudi, a da ne moram bas puno da se stresiram.. Ni sa jugom nisam trcao da preticem slepere pa necu ni sada, varovatno.. Para nemam, da se razumemo ali razmatram i kupovinu novog Sandera, na kredit, naravno.. Moram da izvagam..ali opet, oko 3.000 koliko se krecu ovi Puntici pa oko 9.000 koliko je Dacia je znatna razlika i moram da se pruzim koliko sam dugacak.. Menjam juga samo iz razloga sto je poceo naglo da truli, sto bi motor morao malo da se radi, malo ovo, malo ono.. Ovaj Punto je cak i stariji od njega ali je verovatno u mnogo boljem stanju u svakom pogledu. Naravno, majstor ce dati zavrsnu rec..
  3. Hvala na komentaru. Iscitacu ceo forum pa da vidim sta se prica.. Drugar isto kaze da ga se resava jer mu je prespor, plus klima, haos.. Ali i takav mora biti bar malo bolji od juga, 1.1 motor sa kojim sam ja prezadovoljan i dan danas, kako god isao.. Idemo svake godine u CG na more..jugic se doduse muci uz Zlatibor, Lovcen..ali verujem da bi GP to malo lakse prebrodio. Mada opet kazem da me brza voznja ne zanima.. Mozda jedino ta potrosnja kvari sliku..mozda da rasmotrim plin
  4. Pozdrav ljudi. Nov sam ovde, uclanio se da bih sa vama popricao Elem, trenutno sam vlasnik jugica starog 10 godina, prvi sam vlasnik.. Nauzivao se u voznji sa njim, ali bukvalno ali doslo je vreme da se nesto menja. I tako mi je iskrsao drugar koji mi nudi svog GP, 2007. godiste, 1.2 motor. Ovog trenutka ne znam koliko konja ima motor niti predjenu km. On ga prodaje jer mu je slab i to mu se ne dopada. Inace auto je kupila njegova sadasnja gospodja tako da nije njegov, zato je i smoren njegovim performansama. E sad, meni ce posle juga sve biti vasionski brod, to znam. Penzionerski sam vozac, ne volim brze voznje, vozim dete pozadi tako da me startni i ne znam kakvi automobili ne interesuju. Dakle, sta misliti o ovom autu? U toku dana mogu saznati detalje o KS i km.. Znam da mu potrosnja nije jaca strana.. Od radova, drug ce pre prodaje meni zameniti amortizere i neki stabilizator. Na meni je da uradim veliki servis. Imam odlicnog majstora za italijanska kola tako da auto ide pre kupovine kod njega na dizalicu ali mene interesuje sta vi imate da kazete o ovom autu.. hvala!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...