Jump to content
FAS Goran

Miloš M

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Miloš M


  1. 15 minutes ago, VladaG9 said:

    @Miloš M probaj na  NISu sa 100oktana. Pa ako to ne poboljsa pravac servis pa im objasni.

     Elem, meni najveci prob nije bio to sa kolima sto zezaju, nego sto me u ser isu prave budalom. Npr kazu mi kao to je norm da kad stoji par dana da mu obrtaji variraju. :huh: Kao da sam ja budala. 

    Hvala puno, probacu i to pa cu javiti sta se desava. Nije to neki problem, to traje 10 sekundi nakon paljenja al nervira s obzirom da je auto star 6 meseci. Pozdrav...


  2. 23 hours ago, VladaG9 said:

    Da ali je isto tako problem resen sipanjem goriva od 98 oktana, ili kad sam poceo da sipam od 95 oktana na Euro petrolu nikad problema nisam imao. I gorivo nam  je smece. 

    Do sad sam sipao sve na MOL u EVO plus od 95 oktana sa aditivima, mislis da bi sa 98 oktana problem bio resen?


  3. On 13.12.2016. at 8:42 AM, Nesavr said:

    Ja imam slican problem kao @VladaG9.

    Ujutru pri prvom paljenju, otkako je pocelo hladno vreme, auto se ceo trese, trokira, obrtaji se dizu i spustaju, variraju i upali se chek engine lampica, par puta se i ugasio. Ugasim auto, opet upalim, motor radi normalno i nadalje je sve ok. prijavljen problem mig autu nis, bio u servisu, napravljen izvestaj, evo vec mesec dana ne resavaju nista. kao poslato fiatu, cekaju odgovor, ne smeju nista da diraju dok im fiat ne odobri. problem se javio na oko 2500km, sad ima 3 i nesto, auto jun 2016. god.

    Isti problem, 1.4 benzinac auto presao 5000 km, prva hladnoća i eto ga! U čemu je bio problem?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...