Jump to content
FAS Goran

optikon

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About optikon

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Gorane pozdrav Imam FIAT QUBO 1.3 Multi Jet. Stigao je iz uvoza kao neispravan. Vergla ali ne pali, na nekoj dijagnostici je pokazao da je imobilajzer u kvaru i ima puno ulja po motoru. Inače je auto BAŠ BAŠ zapušten. Verovatno ste viđali svašta ali ovo je biser. Da li bi ste se prihvatili posla da ga upalite i dovedete u vozno stanje ? Ovo imobilajzer uzmite sa rezervom. Inače auto je 2011 godište. Mogu ovde da postavim slike kola da bi ste imali jasnu sliku u kakvom je stanju auto.
  2. Pozdrav U pitanju je FIAT PUNTO VAN 1.9D iz 2002 godine. Automobil se koristi za potrebe firme i do sada je prešao 300.000 km. po satu a sigurno i više. Imam dva problema koja mora da se reše: 1. Lampica za AIR BAG stalno gori. Ne može da se resetuje. Nema sirenu. 2. ABS lampica gori. Automobil nema ABS i ručna uopšte ne drži ako to ima ikakve veze. Neka ideja ili preporuka za servis koji ce to pošteno da pogleda i sugeriše šta i kako odraditi.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...