Jump to content
FAS Goran

mijpedja

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mijpedja

  1. Pozdrav,potreban mi je display za navigaciju Stilo 2003,mislim da je TOSHIBA u pitanju. Ako imate neku rashodovanu navigaciju .Cena?
  2. Potreban display za navigaciju Fiat Stilo 2003 karavan.Mislim da je display TOSHIBA.

    Ako ima neka rashodovana i kolika bi bila cena tog displaya.

  3. Pozdrav Gorane, Imam Stila 2003 SW,uvezen iz Nemacke pre tri meseca.Ima navigaciju na kojo ne radi displej(radio i cd rade) Displej borda radi i izbacuje na nemackom,ne mogu da promenim jezik,kazu da to moze samo preko navigacije. Molim za savet ili pomoc po pitanju servisa koji bi mogao da popravi displej borda ili barem da prebaci jezik na engleski. Ili mi je mozda najbolje resenje da ubacim fabricki cd,da li to moze da se uradi kod tebe?
  4. Bio bih vam zahvalan za informacije o cenama : 1) veliki servis 2) Čišćenje protokomera 3) Čišćenje interkulera 4) Čišćenje turbine 5) Čišćenje brizgaljki 6) Čišćenje pogače ili paštete koja je u vezi sa overbust ventilom vozilo je Fiat Marea 1.9JTD ,2001 godiste.molim vas da mi cene navedete taksativno po tackama Hvala unapred
  5. Pozdrav svima sa foruma.Zelja mi je da kupim Lancia Lybru 1,9jtd karavan.Citao sam po forumu o cenama,boljkama,servisima ali nisam nasao(da li zato sto nema ili sto nisam umeo da nadjem) cene malog i velikog servisa i cene nekih delova i majstora.Molim da mi neko pomogne i uputi me na neki sajt sa delovima (domaci) gde imaju i cene.I da mi da par saveta oko kupovine.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...