Jump to content
FAS Goran

bogoslov

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bogoslov

  1. A kazi mi druze, znas li mozda koliko moze ta igranka moze da me kosta? Nisam iz Beograda, ovde sam na studijama, pa ne znam nijednog majstora. A da ga slepam do Loznice odakle sam i tamo da ga radim, to mi se ne isplati.
  2. Pozdrav svima na forumu Kao sto naslov kaze, Punto Mk1 Sporting 1.2 16v 63 kw, trosi vodu, trokira, upalio lampicu za ulje, beli dim na auspuh. Sumnjam na dihtung glave ili mozd sama glava. Ako neko poznaje nekog automehanicara u Beogradu, pozeljno Surcin i okolina da moze da ustanovi kvar i popravi ga, svaki predlog je dobrodosao. Ali da nije papren, vec da je cena neka studentska
  3. Ok, hvala. Evo i link oglasa: https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/12128539/fiat-punto
  4. Pozdrav svima Kao sto naslov teme kaze, zanima me vase misljenje za kupovinu Punta Mk1 1.2 16v Sporting. Trenutno vozim Punta Mk1 1.1 Fire motor. Izleteo mi je jedan Mk1 Sporting sa 1.2 16v motorom, pa se dvoumim da li da ga kupim. Naravno, 1.1 ostaje u porodici, ne prodajem ga. Sporting ima klimu, servo, ABS, alu felne sa letnjim gumama i celicne sa zimskim. Cist benzin, bez plina, godinu dana registrovan. Ako neko moze da mi kaze nesto vise o tom motoru u Mk1 Puntu, kakav je za odrzavanje, kvarovi i slicno. Za 1.2 16v u Puntu Mk2 sam cuo i procitao samo reci hvale, ali za ovaj u Puntu Mk1 ne znam mnogo. Ne znam koliko se razlikuju (ako se uopste razlikuju) osim u tih 6 ks. Hvala svima unapred!
  5. Pozdrav svima, posebno vlasnicima i ljubiteljima Punta! Odnedavno sam vlasnik Punta Mk1 1.1 55s. Fabricki nije imao tablu sam obrtomerom i skalom za temperaturu. Kupio sam tablu sa obrtomerom i skalom za temp, povezao sve, medjutim ne znam kako da namestim da mi sijaju lampice od akumulatora i ulja. Procesljao sam temu koju je postavio clan Plava Strela, ali ne razumem kako sredim to. Pa ako bi mogao neko da mi pomogne, bio bih mu zahvalan.
  6. Da da, to je ta tema. Pisacu u onaj deo foruma, da me neko malo bolje uputi kako da regulisem lampice za ulje i akumulator. A kao sto sam i obecao, evo slika mog PuntAca i spolja
  7. Hocu, cim mi burazer dodje kuci, slikacu ga i spolja i postavljam slike. Ne znam da li je ovo dobro mesto da se obratim za pomoc, jer me muci nesto oko povezivanja ove table sa obrtomerom. Gledao sam ovde na forumu gde je clan Plaava strela ja mislim, postavio uputstvo kako prebaciti tablu, namestiti da pokazuje temperaturu motora i lampice za akumulator i ulje. Termodavac sam zamenio i sada mi auto pokazuje temperaturu motora, ali po onom uputstvu ne shvatam kako da namestim da mi sijaju lapmice za ulje i akumulator. Nemojte mi uzeti to za zlo, nemam iskustva oko elektronike, ali volim da cackam i ucim.
  8. Pozdrav svim ljubiteljima Fiat vozila! Ja sam Aleksandar, imam 23 godine, iz Loznice sam. Od skoro sam ponosni vlasnik Fiat Punta 1.1 55S, iz 1998. godine. Auto je 2003. godine uvezen iz Svajcarske, sa originalnih 80000 km na satu. Sada ima 132000, perfektno je odrzavan, sve je fabricki osim radia i kilometar sata (zato na njemu pise 148000, jer S paket opreme nema obrtomer, a ja sam naknadno kupio i ubacio tablu). Malo slika iz unutrasnjosti, gde sam obicne sijalice zamenio LED. To je to za sada, bice uskoro vise slika spoljasnosti.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...