Jump to content
FAS Goran

fiat.croma

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Pozdrav, kupio sam cromu 2008g sa ful opremom osim automatske klime. Pa me zanima da li bih mogao ubaciti automatsku umesto manuelne i da li se kod nje menja samo displej (posto valjda nema sajle vec motorice) ili moram jos nesto da menjam?
  2. E hvala puno, snasao sam se. Oko 22e kosta.
  3. Zvao sam najmanje 20 otpada i niko nema antenu za navigaciju, samo obicnu. Jedan mi je samo rekao da ima za fiat bravo ali nije siguran da odgovara. PS zvao sam i prodavnicu koja prodaje iskljucivo fiat delove i ni oni ne mogu da je nabave.
  4. Pozdrav. Trazio sam na forumu ali nisam uspeo da nadjem temo o ovome. Kupio sam fiat cromu 2008g imam fabricku navigaciju na njemu ali mi je vrh antene polomljen i ne hvata fm stanice. Elekricar mi kaze da moram da nadjem original antenu od njega da bi mi radila navigacija. Da li mogu ja sada da stavim neku drugu antenu koja podrzava navigacju posto ne mogu nigde u srbiji da nadjem original antenu?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...