Jump to content
FAS Goran

rodnigm

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About rodnigm

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 05/18/1980

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Gornji Milanovac

Previous Fields

  • Garage
    Grande Punto 1.3 Multijet
  1. https://www.kupujemprodajem.com/Dve-Zimske-gume-Wintera-14-cola-26535255-oglas.htm?filter_id=745
  2. Bez ljutnje drugari, hajde da uprostimo celu ovu pricu. Da li je neko radio nesto ovako ili da li zna nekog ko je konkretno radio ovo?
  3. Drugari sve je to prostije nego sto izgleda. Moderni automobili imaju slozenu tehniku, ali su osmislljeni tako da se jos u fabrici sto jednostavnije i brze pravi veci broj konfiguracija. Kao racunar-ista maticna ploca pa ubacujes komponente i pravis konfiguraciju koju hoces. Sto posto sam siguran da u auto sa manuelnom klimom moze da se ugradi automatska bez ikakvih dodatnih budzenja. Skines delove od manuelne i "udzekas" delove od automatske. Normalno da za ovo treba iskustvo, ali nije nikakva nauka. Ko se iole razume u majstorluk a recimo radi na auto otpadu sigurno moze da odradi ovo bez problema.
  4. Imao sam punta dvojku(van) sa najprostijom instrument tablom. Otisao na otpad, kupio tablu sa pokazivacem temperature i broja obrtaja, zamenio sam. Sve funkcionisalo. Pa onda kontam mozda moze tako i automatska klima da se ubaci.
  5. Imam grande punta sa manuelnom klimom, pa me zanima da li bih mogao da ugradim automatsku klimu..? Da li bih mogao jednostavno da kupim na otpadu displej od automatske klime i da ga ugradim..?
  6. 1650. fiksno. Bukvalno nema ni dinara ulaganja. U zadnjih par godina zamenio sam mu menjac, kvacilo, amortizere... Takoreci sve sto moze da mu pravi probleme. Proslog meseca odradio sam i mali i velikii servis.
  7. Auto je u odlicnom stanju. Redovno odrzavan. 2002 godiste, 220000km. Motor, limarija i trapovi odlicni. Nov akumulator sa dve godine garancije. Enterijer bez ostecenja. 5 sedista. Moguca svaka vrsta provere. U ovom mesecu zamenjen zupcasti kais, vodena pumpa, ulje i filteri. Sekvent Plin LOVATO atestiran PO NOVOM do 2019. godine. Tocak boca. Klima odlicno radi. Pored klime ima i ABS, Kodirani kljuc, Putni racunar, Vazdusni jastuk za vozaca i suvozaca, Svetla za maglu, Radio CD, Servo volan. . . Registrovan do oktobra ove godine. Evo i atesta za plin...
  8. http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6191650/fiat_punto_12_8v_plin_atest
  9. Drugari, prodajem potpuno nov(ne koriscen) akumulator Bosch S4 12V, 44Ah. Dobio sam ga 29. decembra 2014 u reklamaciji. od tada mu i pocinje garancija,a vazi do 29. januara 2017 godine, odnosno 25 meseci. Dok sam cekao na reklamaciju, kupio sam i montirao jos jedan akumulator, pa mi ovaj trenutno ne treba. Cena u radnjama je od 6500 do 7000 dinara, ja ga dajem za 40eura(oko 4800dinara) Saljem brzom postom.
  10. Sinoc mi elektricar skidao vise puta klemu sa akumulatora da proveri da li negde vuce struju, a jutros mi ne mrda kazaljka za brzinu... Da l je mozda crkla zbog skidanja kleme..? I da li moze tako lako da crkne?
  11. Potpuno je ispravan. Zamenio sam ga jer nema skalu za temperaturu i broj obrtaja. Ako nekome slucajno treba, neka mi se javi.
  12. Dugari, imam Punta benzinca 1.2 8V, pre par dana zamenio sam mu stari kilometar sat koji nema skalu za temperaturu i broj obrtaja, sa satom koji ima i sve radi odlicno. Jedino sto moram do majstora sa dijagnostikom jer mi treperi kilometraza. Sve informacije sam nasao na ovom forumu. Odlican forum. Pozdravljam sve clanove! Stari kilometar sat poklanjam, ako nekome treba.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...