Jump to content
FAS Goran

Swiper

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Swiper

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Nis
  1. Zamenio sam senzor, videcemo kako ce da se ponasa. Video sam na netu (YT) da je lik rastavio senzor i da ga je lepo ocistio i da radi kako treba. Tako da, ako neko hoce da otvara i cisti imam jedan za njega
  2. Stvarno moze da se desi da zablokira volan zbog tog senzora?
  3. Pozdrav svima, Imam nedoumicu, danas sam bio kod jednog majstora da mi ocita preko dijagnostike gresku i izbacilo je sledece (slika). E sad, sta moze da bude problem? Ovo nije moj auto, ne vozim ga cesto ali me tasta zamolila da ga sredim kod majstora Naime, cesto se desava da odjednom ne radi senzor. Ne znam tacno kada i kako, ja retko vozim taj auto i desilo mi se jednom da nakon paljenja ne radi, ugasim i upalim auto i proradi. Da li napamet menjati senzor ili pak probati sa nekim majstorom koji se razume u materiju i da isproverava preko dijagnostike i proba da podesi, odradi kalibraciju ili sta vec pre samog menjanja. Ja sam iz Nisa i ne poznajem nijednog takvog. Pitao sam isto i mog autoelektricara i on mi telefon rekao da se menja senzor Auto je inace Zastava 10 1.2 8V. Hvala unapred.
  4. Opel Corsa C je u pitanju Sent from my SM-A9000 using Tapatalk
  5. Ljudi, vidim da hvalite donekle Tigar Primu i SYNERIS, dok za Siguru nemate bas neko misljenje. Meni trebaju gume 175/65/14, samo Sigura ima u toj dimenziji. Jel se ne pravi SYNERIS? Prodavac u Kemoimpexu mi predlozio StarFire-u u tom rangu (kaze da je modernija guma od Tigra), ili ako hocu malo skuplje onda Lassa.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...