Jump to content
FAS Goran

alex_011

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Znas sta... potpuno se slazem sa tobom sto se tice price za Deltu i za njihove cene, ali ja ipak ovde ne bih stavljao nista sto je polovno. Kod nekog drugog da, ali samo i jedino nov deo. Koliko sam procitao Mikisxy je rekao da ce probati da nabavi te senzore volana, doduse za punta, pa ako postoji neka varijanta da se nesto odradi i za ovo moje cudo, ja sam za, ali opet kazem samo novo, ipak je volan u pitanju a ja se tu ne bih igrao.
  2. Samo da vas obavestim, danas sam bio na dijagnostici i... senzor okretaja (valjda se tako zove) je riknuo, tj prijavljuje gresku... e sad danas auto radi skroz normalno, al kazu nikad se nezna kad ce ponovo krenuti da zeza, a hoce. A cena dela je blago receno bezobrazno velika.
  3. Cao svima... vidim da ovde raspravljate o problemu koji je od danas poceo i mene da muci, pa reko da se posavetujem. Naime radi se o fiatu Panda 2004, nije punto al pretpostavljam da je to isto... elem danas sam najnormalnije krenuo i posle 50-ak metara kada sam hteo da smotam volan, odjednom se cimnuo, nesto je zakrcalo u samom stubu volana i upalila se lampica za servo, naravno posle toga volan se okretao kao da nema serva.... e sad... kad auto ugasim i ponovo upalim i probam da smotam za nekih 90 stepeni levo ili desno desi se ista stvar. Pustio sam da malo odstoji )))) ko velim nesto ce se srediti samo od sebe ))) i stvarno obrnuo sam 2 kruga oko bloka i za sada se nista ne iskljucuje i ne blokira ali... i dalje prilikom motanja volana se cuje nesto... pa najpre kao krckanje-puckanje. Pretpostavljam da neko moze da mi kaze o cemu bi moglo da se radi i gde da teram auto. Hvala svima unapred, Aleksandar

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...