Jump to content
FAS Goran

Gax2

Members
  • Content Count

    185
  • Joined

  • Last visited

About Gax2

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 01/22/1986

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    MUNZE
  • Interests
    Automobilizam, tehnika, tehnologija...

Previous Fields

  • Garage
    Punto 1.2 8V +

Recent Profile Visitors

5970 profile views
  1. Gax2

    P: Punto classic +

    Otišao Puntić... Može LOCK!
  2. Gax2

    P: Punto classic +

    Sedišta prednja su otišla na restauraciju jednog poplavljenog u Obrenovcu, a zadnja je uzeo dečko da bi prepravio Van-a u putnički... Od fabričkih delova mi je ostalo fabričko kućište filtera vazduha i kočione čeljusti, ostalo je otišlo. Za sada Puntić ide u kompletu, ali ako dobijem neke dobre ponude, prodaću OMP kosku, Maseratke i K&N filtar..., enterijer ne bih dirao, sem ako se neko ne zainteresuje za kompletnu zamenu, pa da u kompletu ide volan i sedišta, za isto fabričko (u fabričkom stanju iz verzije emotion) uz doplatu... Konkretne ponude možete slati na pp, ili kontakt na telefon 064/048-26-25!
  3. Gax2

    P: Punto classic +

    Hvala Bogisha! Puntiću fali samo jedno pola metra u dužinu, a tu ne mogu ništa kvalitetno uraditi, sem da ga menjam za nešto svrsishodnije...
  4. Gax2

    P: Punto classic +

    ... na žalost, nisam u mogućnosti da (kvalitetno) odrzavam dva automobila, inače bih najradije to i uradio..., ali kao nužno zlo mi treba veći auto, pa moram da prodam ovog, da bi uzeo nešto drugo i mogu samo da se nadam da se neću pokajati izborom...!
  5. Gax2

    P: Punto classic +

    ... suština je ta: onaj ko ima pare, i nema apsolutno predstavu šta je to toliko posebno u felnama iz '88. ili šta znači et6 ili što sam menjao nova sedišta za starija ili zašto ojačavati šasiju i kočnice, ako svi ostali voze standardnu i.t.d., i.t.d. . . . - za njih je ovo samo još jedan "crveni Puntić", sa "prejakom cenom od 3.750€ (koliko je konkretno bila do pre mesec dana, uz reči: ''ima jedan 2010. sa 40.000 km za 3.500€ i mislimo da bi ga mogli dobiti za 3.100 - 3.200€...'' - takvima odmah dam do znanja da su na pogršnoj adresi), dok oni što o automobilu znaju malo više od pročitanog u nekom časopisu ili na nekom forumu i jasno im je "zašto ?'' - u glavnom nisu u prilici da ga sebi priušte... ! Najžalije od svega će mi biti ako, nakon još gomilu odgovora na temu ''zašto ovo i ono...?'', auto na kraju završi kod nekog kome će biti samo još jedan povoljno pazaren "crveni Puntić''...!
  6. Gax2

    P: Punto classic +

    3.650,00 € za kolege sa foruma - do isteka registracije...!
  7. Gax2

    P: Punto classic +

    http://www.polovniautomobili.com/oglas4625839/fiat_punto_dynamic_sport_lux/ 3.750,00€
  8. Gax2

    P: Punto classic +

    ... u glavnom zovu, šalju mail-ove, nude mi razne neadekvatne zamene ili neke kombinacije u kojima bih ja trebao da doplatim 5, 6, 7.000€... 3. dan nakon što sam postavio oglas i kad je cena bila 4.500€, pogodim s likom za 4.350€, da bi mi se on javio sutradan s pričom kako je njegova žena, na komentar da auto ima ugrađen TNG uređaj, odreagovala u fazonu... "To ne dolazi u obzir, to je tempirana bomba i samo čeka da eksplodira...!'' i bla-bla-truć i na kraju je lik odustao od kupovine... Posle je dolazilo još dva bračna para, prvi nije uspeo da proda stari auto da bi obezbedio razliku para, a u drugom slučaju je opet žena bila ta koja je presudila da ne kupe auto i ako je muž čitavo vreme zadivljeno posmatrao i komentarisao auto i izvedene radove na istom... I za kraj, pre par dana, zove me čiča i kaže kako mu se baš dopada auto i sviđa mu se što je tako pedantno i redovno održavan, a njemu baš hitno treba nešto tako, jer je njegov višedecenijski ljubimac riknuo... Nađem se s njim i čiča je sat ipo razgledao, zagledao, pitao i zapisivao sve kao anketu da radi, da bi mi na kraju rekao - dobar je stvarno, nema šta, vidi se da je očuvan..., al nemam ja toliko para sad, morao sam sinu da obezbedim stambeno pitanje i to mi je bilo bitnije... i.t.d. - žali Bože utrošenog vremena i živaca...! P.S. Volan možda na slici ne izgleda najsrećnije, al je pravi merak sedeti za istim...
  9. Gax2

    P: Punto classic +

    Hvala drugari...!
  10. Gax2

    P: Punto classic +

    ...hvala na savetu druže, al nemam šta ne krijem. Sve piše i sve je javno. Nije niko glup da ne vidi kad je oglas objavljen, a tom prilikom će sigurno primetiti i da je cena poprilično korigovana od tad... Ako je to i najveća mana ove priče, lako ćemo za to...!
  11. Gax2

    P: Punto classic +

    Cena je 3.990,00 €, pa navali narode, dok se nisam predomislio...!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...