Jump to content
FAS Goran

Buga-Lybra

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Buga-Lybra

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Koliko ti trosi plina po gradu ?
  2. Pozdrav braco! Takodje ali od skoro vozim lybru 2.0 113kw. Kod mene nema dobro ubrzanje,od tri hiljade obrtaja on nema ubrzanje koje treba da ima,kao da se ugusi, pa onda probije pa dobije brzinu. Kad sam ga prikacio na komp,nema gresku... A sija mi lampica "Check" i to me zanima,sta sve spada u check lampicu?
  3. Pozdrav braco! Vozim 2.0 113 kw benzin lybru i imam isti problem sa ler gasom,prilikom zaustavljanja padaju obrtaji na 800 cak i na 700 a u stanju mirovanja radi na manje od 800 obrtaja.. Zanimaju me ta vakum creva,sta se desava sa njima,kako da resim problem?
  4. Pozdrav,braco! Od skoro vozim lybru 2.0 i imam problem sa obrtajima.Prilikom zaustavljanja,obrtaji mi padaju na ispod 900 ,cak i na 700... Da li neko zna,da li je neko imao takav problem, sta je u pitanju i kako da ga resim? Hvala u napred

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...