Jump to content
FAS Goran

Srpko

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Srpko

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Zrenjanin

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Lybra 2.0 20v Lepotica

Recent Profile Visitors

1057 profile views
  1. Tema lock, problem solved. Moze Test od 760 km za dan i po prosao bez problema. Eto, cisto da znate. Poyy
  2. Momci, moze li se u Lybri 2.0 20v koristiti termostat sa Maree, Brave itd, sa 2.0 20v motorima. Probao sam jedan polovan sa Maree i sve je bilo ok, dok nisam naravno krenuo i tad je temperatura isla dole. Znaci prosvirao... Narucio sam takav nov, s tim da mi je covek rekao da je rupa za termodavac ista, ali je santimetar pomerena. Njega dobijam za 3200 ( prijateljska cena ), a "originalni" je 5700 minimum. Imaju li oni druge specifikacije u smislu onih 83 ili 88 stepeni, ne razumem se previse u tu materiju... I nije da se stiskam za kintu, nije neka razlika, nego sto bih placao nesto vise, ako postoji isto ali jeftinije resenje. Prosto se o tome radi. Polovni sa Maree koja je stojala kod majstora u dvoristu smo slucajno primetili, videli da je identican i montirali ga. Sljakao je kako treba i termodavac je na 90c uredno upalio ventilator kad smo ga cepali po gasu. Jedino sto je prosvirao i pustao vodu u voznji. Pri montazi ni ja ni majstor nismo primetili razliku u rasponu rupa za navijanje termodavaca, tek kad sam malo guglao video sam da postoji.
  3. Sinoc sam kupio Libru 2.0 benzin 110kw u apsolutno perfektnom stanju. Proizvodnja je 2001 godine, a prva registracija 28.01.2003. godine. Automobil je iz svajcarske i predao sam ga na carinjenje, i u full opremi je. Plava koza, tempomat, asr, 16" alu felne sa novim gumama... Klima savrseno radi, savrseno prebacuje strujanje vazduha iz svih pravaca, unutra i spolja je sacuvana kao apoteka. Ima 201000 km, i full servisnu iz Svajcarske sa svim papirima od prvog dana kada je izasla iz salona. Ma ljudi kad izadje iz zice slikacu vam je, ja sam zabalavio kad sam je video uzivo. Problem imam sa grejacima sedista. Vozacev uopste ne reaguje na taster, ne pali lampicu niti greje. Svozacev na dodir tastera upali lampicu da je aktivan ali ni on ne greje. Imate li kakva iskustva sa tim. Hvala unapred.
  4. Bio sam veoma zauzet, a u medjuvremenu resio svoj problem, pa se napokon udostojavam da to i napisem. Problem je bio u tome sto je na kucistu filtera vazduha od tri srafa za stezanje, samo jedan drzao, posto su ostale rupe za srafove popucale, pa je to dovodilo do problema. Kad god bi naisao na vecu rupu auto pobrljavi i desava se gore navedeni problem. Resio sam to i sad vise nemam problema. Nije bila klapna gasa, papucica i ostalo, verovatno sam imao srece Hvala na podrsci i pomaganju.
  5. Konkretan i verujem veoma tacan odgovor! Hvala, otici cu u servis vec ujutru i reci im da prekontrolisu klapnu i pedalu gasa, pa cu se javiti.
  6. Takodje, ove dve greske su se nakon brisanja ostalih, pokazale kao stalne...
  7. Od pre par dana sam vlasnik Lancia Lybre, 2.0 VIS 5.20 koja ima ugradjen plinski uredjaj ZAVOLI u Italiji. OdUsevljen sam kvalitetom kola, udobnoscu, brzinom, a ni potrosnja nije alarmantna... Problem koji mi se desava, a koji mi je prethodni vlasnik predocio, je sledeci: Juce popodne, nakon startovanja motora i kad sam krenuo da pojacam gas i prebacim u drugu brzinu upalio mi je lampicu kao za pumpu za gorivo i auto je izgubio na snazi, nebitno da li ga vozio na plin ili benzin. Izgubio je oko 30-35% snage i jednostavno nije vukao kao ranije. Nije bilo nemirnog rada, palio je bez ikakvih problema... Kasnije je na tren ugasio lampicu da bi se opet vratila.... Jutros sam morao tako da predjem nekih 35 km do posla, i kada sam malopre doveo coveka sa dijagnostikom, startovao sam motor i ta lampica vise nije gorela i auto je ponovo bio azdaja. Nasli smo nekoliko gresaka koje cu vam predstaviti i sacekati kvalitetan odgovor, jer ne bih da odem kod majstOra koji ce mi izmenjati pola motora da bi na kraju utvrdili da se radi o nekoj gluposti. Ostala je jedna greska pod kodom P 1314 za koju nismo nasli objasnjenje... Ako neko ima na umu sta moze biti, hvala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...