Jump to content
FAS Goran

bane1979

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About bane1979

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Nis

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto mk.2 8v

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ja nocni tesko mogu da ti pomognem oko toga, posto sam skoro kupio auto. Samo da kazem da su stavljeni Monroe standardni gasni amorti, oba prednja. 4100 dinara komad. Dobro ide auto. Ne zanosi u krivine sada, ne odskace na rupama. Necu da se zalim za sada.
  2. U svakom slucaju sam hteo nove da stavljam. Ali mi ne treba nesto za brzu voznju, ludovanje, nego uglavnom gradska voznja, malo auto put...
  3. Hvala Milane. Lagano po gradu. Kazem, pre nekoliko dana sam ga uzeo. Lepo ide, cak se i ne zanosi, oseca se taj amortizer na rupi, ali nista posebno. Dobro ide.
  4. Pozdravljam sve ovde dugogodisnje i novije clanove :). Kupio sam Puntica pre neki dan 2003. god. 8v. E sad majstor kaze treba da se zamene amortizeri prednji i preporucio mi je Monroe. Kaze tri god. garancija, komad 4400 dinara. Vidim pricate o visokom, niskom pritisku. Ne razumem se bas najbolje. Ja vozim u principu lagano, ne treba mi ludovanje na putu, mada to ovaj puntic i ne moze Moje pitanje je koje amortizere preporucujete za laganu voznju, i da li bi mogao na put od 200km ukupno (na auto putu) sa ovim amortizerima, posto majstor nije trenutno tu, a za jedan je amortizer rekao da je procureo. Pozdrav ponovo svima. Nadam se da nisu bas glupa pitanja posto se ne razumem bas u novije automobile. tj. iz Golfa 1 sam usao u Punta

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...