Jump to content
FAS Goran

Psycho018

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

About Psycho018

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Nis

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Delta 2.0 mjet 165ks

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav svima, Posle dva i po meseca problem je resen. Bio je u prekidu jedan od kablova koji idu do zadnjeg desnog amortizera. Inace, @Markobgd, jedinica koja kontrolise rad amortizera nema veze sa ABS jedinicom. Ne znam da li je dozvoljeno reklamiranje na formu, ali bih pohvalio servis i dijagnosticara koji je bez elekto-seme uspeo da pronadje kvar .
  2. @Markobgd Ne znam stvarno, danas mi je majstor poslao sliku i kaze da taj deo treba da se zameni...
  3. Pozdrav, Majstor kaze da mora da se zameni ABS (kataloski broj dela:51874466). Da li neko zna gde moze da se nadje ovaj deo u Srbiji? (pronasao sam na nekim italijanskim sajtovima polovan deo ali ne znam koliko je pouzdano da se tako naruci). Jos jednom hvala na pomoci!
  4. Pozdrav svima, Pre dva meseca je pocela sporadicno da se pali lampica za amortizer (uz poruku 'check suspensons'), a onda posle nekog vremena konstantno je bila upaljena. Kada se to desi auto kao da nema amortizere (prvi majstor mi je rekao da utice samo na udobnost i da auto moze da se vozi ali da treba da se sredi, posto nije imao iskustva sa takvom vrstom amortizera nije hteo da popravlja nego mi je ljubazno rekao da potrazim drugog majstora). U drugom servisu su utvrdili da je problem u 'senzoru bocnog ubrzanja' i da kvar nije veliki, medjutim evo posle 15 dana auto je jos u servisu a problem nije resen. Poslednja informacija je da je potrebno zameniti ceo ESP i ABS sistem. Da li je neko imao ovakav problem i gde se mogu naci delovi za popravku ovakvog kvara? U pitanju je Lancia Delta 2010 2.0 mjet platinum (ima magnetne amortizere i 'Sport' rezim voznje koji je, pretpostavljam, povezan sa gore pomenutim sistemom vesanja). Unapred hvala na bilo kakvoj informaciji!
  5. @Smireni Resetovao sam blue&me uredjaj i sada sve funkcionise, medjutim kilometar sat sada blinka, da li znas sta to znaci?
  6. @Smireni Da, da, tu je gde si rekao, nego nisam stigao jos da ga otkacim, bila malo guzva za vikend, pa cu ovih dana da se pozabavim sa tim.
  7. @Smireni Hvala na odgovoru, malo sam pretrazivao forum ali nisam nasao tvoj prethodni post u vezi blue&me. Nisam imao prilike da isprobam posto od kupovine auta ne funkcionise, ali mi najvise treba zbog usb-a, da ne moram da pustam cd Da li neko zna gde se nalazi blue&me na novoj delti?
  8. Ne radi blue&me sistem (ne mogu da konektujem telefon, ne prepoznaje usb), da li neko zna u cemu moze da bude problem? Kada se da kontakt na displeju se kratko pojavi poruka "Blue&Me".
  9. @MarkobgdKupljena je proslog petka u Imperial autu, 2010.god. 2.0 mjet 165ks platinum (ima sve osim panorame), siva boja...
  10. @markobgPozdrav, konacno sam postao vlasnik Delte, uskoro ce biti i slicica...
  11. @aleksa_indjija Zvao sam ali se nije javljala ili mi je on dao pogressan broj, bilo je u jednom trenutku da se ja cujem sa njom i kao dogovorim ako mogu posto on ne moze
  12. Pozdrav svima! Prethodnih dana sam imao jedno lose iskustvo pa da podelim sa vama... Posle duzeg vremena pojavila se u oglasima fina Delta 1.9 mjet TT, 2010.god., black hard (mat) boja, prvi vlasnik, 140k km, 18 felne, 8500e. Dogovorim se telefonom sa vlasnikom da pogledamo auto (naglasio sam mu da dolazim iz Nisa) i sve ide u dobrom pravcu: dosao sam u subotu, i popodne se nadjemo da pogledam auto. Svideo mi se na prvu, par sitnih ogrebotina, neispravna brava na gepeku (otvara se samo na daljinac, rucno ne radi), maska naprsla na par mesta, malo vece ostecenje na ivici gepeka (verovatno je nesto malo teze ispalo dok je ubacivao u gepek), sve u svemu bez vecih zamerki. Gume letnje, skoro potrosene ali uz auto daje 4 nove zimske gume, diskovi novi. U voznji sve u redu (menjac, kvacilo, ubrzanje, zvuk...) i posto mi se auto bas svideo odlucim da ga kupim. Cenu smo korigovali na 8000e. Dogovorimo se za ponedeljak ujutru da se pregleda u servisu (bilo je i vreme za redovan servis) kod Gorana (Altina) i ja ostanem u Beogradu do ponedeljka. U ponedeljak ujutru smo se nasli u servisu u dogovoreno vreme, jos uvek sve ide po dogovoru. Posto se nije ranije najavio, u servisu su nam izaslu u susret i obecali da ce auto biti servisisran istog dana (do 15-16h). Dogovorimo se da za to vreme (dok je auto u servisu) zavrsimo formalnosti oko dokumentacije (kupoprodajni ugovor, ovlascenje itd.). Tu pocinju naznake da ce biti nekih problema, posto vlasnik kaze da se auto vodi na njegovu suprugu i da ce on otici po nju a ja da ga sacekam kod opstine Novi Beograd...Posle 3h cekanja javlja mi sms porukom da ne moze da se dogovori sa suprugom i da odustaje od prodaje (inace njegova supruga je bila prisutna prilikom prvog dogovora u subotu i sve je bilo u redu). Posle 1-2h uspevamo i da se cujemo telefonom gde mi isto kaze da vise ne prodaju auto, uz izvinjenje i to je to. Imao sam 150e troskova za dolazak i povratak i 3 dana boravka u Beogradu i na kraju sam ostao bez kupovine (ponudio sam cak i korekciju cene na gore ako je to bio neki problem ali bezuspesno). 30 minuta nakon ovoga oglas je skinut sa sajta polovniautomobili.com.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...