Jump to content
FAS Goran

Dakky

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About Dakky

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Jagodina
  1. Videću sutra za elektro ventil, a što se tiče benzina jeste bio na rezervi i nije vožen onda sam dosipao kada sam pokušavao da upalim na njega inače odmah na plin i pali. tako je namešteno da 0 pozicija bude plin, plus malopre testirao stoji da pali na plin, upalio je na prvu i izduvni gasovi se osećaju na benzin iako uopšte nije prebacivan na njega.
  2. Pozdrav, imam plin običan ne sekvent Do pre 2 dana je radio normalno onda sam pokušao da upalim na benzin(koji me djavo terao)nije hteo verglao dosta duže dok nisam primetio da su kazaljke krenule da lude znatno sam ispraznio bateriju nakon toga za svaki slučaj opet startovao na plin medjutim posle 5 min vožnje krene da se gasi iz čista mira ne bitno da li sam u 3.4. Brzini nema trzanja nema prethodnog gubitka gasa samo pokaže da se ugasio stanem kod moje zgrade startujem op guši na leru i ugasi se posle minut. Motor dosta trese,nepravilno radi pokušam da krenem posle 200 metra malo nagazim kočnicu on se opet ugasi,pa ako neko zna ili može odprilike da da predpostavku bio bih zahvalan.a i da kada se ugasi u vožnji samo pustim kvačilo i on nastavi da radi oao kad se startuje na "gurku" mada ne želim tako ne bih da ne daj bože pokidam neki kaiš ili da napravim veću štetu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...