Jump to content
FAS Goran

vujavladetic

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. @Goran Zemun Da li mogu danas da dodjem? Do 12h bih bio tu.
  2. @Goran Zemun Ako ne gresim Vi ste Goran sa Altine…planirao sam da zakazem kod vas ali mi je problem sto nisam bas iz Beograda…Jedino ako postoji neka mogucnost da dodjem cim uhvatim neko slobodno vreme zbog posla.
  3. @vukoja ufff kod mene je malo drugaciji problem.Cuje se pumpa pri otvaranju vrata ali posle neke odredjenje voznje pali gresku i kao da zadrzava kvacilo duze nego sto bi trebalo,nekad se zbuni pa krene da presalta pa onda odustane pa ipak presalta,a kada konstantno pali gresku posle duze voznje desava se da salta do trece i dalje nece…Majstor sumnja na set kvacila iz nekog razloga ali nesto kao da ne zeli da ga radi…
  4. Pozdrav, prvi put pisem na nekom forumu (muka me naterala) @vukoja koji su tacno simptomi bili kada ti je otisao elektromotor koji pogoni pumpu za menjac? Mesecima pokusavam da nadjem problem ali slaba vajda.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...